• Vraagprijs € 169.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 169.000,- v.o.n. – In de kop van Noord-Holland ligt de stad Den Helder, een historische Marinestad met zowel in
  in het noorden, oosten als westen omringd door water. Een stad die als sinds jaar en dag in de hoogste regionen als het gaat om het aantal zonuren per jaar staat !
  Den helder het eindpunt van ons vaste land en beginpunt van de weidse Waddenzee. De veerboot naar Texel is nabij….even een middag vogels bekijken in de Slufter, fietsen of wandelen op Nederlands grootste Waddeneiland behoort tot de mogelijkheden. Maar ook Den Helder heeft voor ieder veel te bieden.
  Vanaf deze locatie is het centrum met tal van leuke restaurants, (nautische) musea, winkeltjes en uitgaansgelegenheden goed te bereiken. Ook geniet Den helder natuurlijk bekendheid door de Koninklijke Marine en de Marinedagen.

  Dichtbij het centrum gelegen, in de Achterbinnenhaven, mogen wij een eenvoudige maar verzorgde woonark aanbieden. De woonark heeft ondanks zijn bescheidenheid qua woonoppervlakte veel raampartijen in de woonkamer en keuken wat een ruimtelijk gevoel geeft. De houten vloer en de gashaard zijn een ‘eyecatcher’. Naast de badkamer zijn er nog een tweetal in grote variërende kamers te vinden, waarbij de ‘kleine‘ kamer nu dienst doet als werkkamer maar uiteraard omgetoverd kan worden naar een kinderslaapkamer.
  Het casco is uit 1957 waarbij de gehele opbouw in 1986/1987 in eigen beheer is uitgevoerd. De buitenzijde van de woonark is in 2021 nog geheel geschilderd en zit strak in de verf. Iets waar u zich de komende jaren geen zorgen over hoeft te maken.

  Zoals gezegd, de woonark is keurig maar eenvoudig en zou een upgrade naar de moderne woonstandaarden kunnen gebruiken. Uiteraard is vervanging van de huidige woonark ook een optie. U dient zich aan de regelgeving voor afmetingen aan het vigerende bestemmingsplan te houden, Uiteraard zal e.e.a. getoetst moeten worden bij de betreffende instanties.

  Op de wal is er een ruime tuin met schuur. Diverse zitmogelijkheden, dus heerlijk ontspannen buiten een boek lezen of lekker ‘tafelen’ met vrienden… het is mogelijk!.
  En wat is er fijner om heerlijk na een drukke werkdag zo vanuit huis in uw eigen plezierbootje een tocht te maken en even neer te strijken op het terras voor een hapje of drankje.
  Graag noemen we nog even dat er voor de deur voldoende gratis parkeermogelijkheid is!

  Kortom…..U voelt de lentekriebels al opkomen en wil het liefst zo snel mogelijk komen kijken? Bel ons voor een afspraak.

  Bijzonderheden:
  Naam: HUCK FINN
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat
  Afmetingen: ± 16 x 4 meter (opbouw).
  Liggeld: ± € 400,- per jaar (schatting).
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwjaar: 1957 (casco), 1986 (opbouw).

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Achterbinnenhaven 115
  1781 BG Den Helder Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 169.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1981 tot en met 1990
  Jaar: 1986
  Oppervlakte: 59 m2
  Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie, Vloer isolatie

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 2
  Aantal verdiepingen: 1
  Aantal tuinen: 1

  Energie

  Energie klasse: C
  Eind datum: 20 december 2032
  Certificaat nummer: 730.571.830

  Verwarming

  Bouwjaar CV ketel: 2016
  Verwarming: CV ketel
  Soort warm water: CV ketel
  Bouwjaar: 2016

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart