• Vraagprijs € 259.000,- v.o.n.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 259.000,- v.o.n. – Aan de westelijke rand van Hilversum direct grenzend aan een uitgestrekt natuurgebied “Corverbos” bieden wij op deze locatie een woonark met een heerlijke tuin aan.
  Het Corverbos van maar liefst 100 hectare groot met vele wandelpaden en uitgestrekte fietspaden kent een indrukwekkende inheemse fauna van onder andere reeën, hazen, vossen, haviken en uilen. Aan de ene zijde het bos en aan de andere zijde de Gooise Vaart. Rechtstreeks vanuit huis op je eigen SUP of kano de wateren verkennen. Dat alles is hier mogelijk. De Loosdrechtse plassen zijn via sluizen bereikbaar.
  Voorzieningen zijn binnen handbereik. Op 10 minuten fietsafstand bevindt zich het Winkelcentrum Kerkelanden met een aantal grote supermarkten en speciaalzaken. Het centrum van Hilversum, met zijn vele winkelstraten waar internationale retailers maar ook ‘local heroes’ te vinden zijn. Er is een ruime keus aan vele eetgelegenheden. Elke woensdag en zaterdag kan je een gezellige markt bezoeken met vele kraampjes midden in het centrum van Hilversum. Ook beschikt de media-stad Hilversum over interessante musea, theater, bioscoop, kortom voldoende vertier voor ieders zijn wens. De openbare vervoersvoorzieningen zijn ook uitstekend te noemen. Het treinstation is o.a. op een kleine 15 minuten fietsafstand. Met de auto via de A2 is Amsterdam of Utrecht binnen een half uur bereikbaar.
  En als u niet de drukte van Hilversum ambieert, vind u op korte afstand het plaatsje ’s Graveland waar u uw dagelijkse boodschappen kan halen.
  De woonark is voorzien van een gezellige woonkamer in open verbinding met de keuken. Daarnaast bevindt zich aan de ene zijde nog een werk/slaapkamer en aan de andere zijde een extra ruimte momenteel in gebruik als slaapkamer op palen aangebouwd. Deze ruimte is zowel vanaf buiten als binnendoor via de centrale doorloop te bereiken. Uiteraard is er ook een eenvoudige badkamer en separaat toilet aanwezig. Diverse ‘slimme’ opbergmogelijkheden om toch efficiënt met de ruimte om te gaan. De tuin biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk te kunnen zitten. Een echte “klus” schuur voor de liefhebbers.
  Graag noemen we ook nog even dat de verkoper het betonnen casco in maart, als de watertemperaturen het toestaan, volledig zal laten controleren en indien nodig laat repareren.
  Hebben we uw interesse gewekt? We maken graag een afspraak voor bezichtiging.

  Indeling:
  Woonkamer incl open keuken: ± 6.25 x 3.81 m. met deels balkenplafond, laminaatvloer en openslaande deuren naar de tuin.
  Badkamer: ± 1.50 x 1.97 m. met douchecabine en wastafel.
  Toilet: ± 0.83 x 0.96 m. met wastafel.
  Hal/entree: ± 1.50 x 1.76 m. met zekeringenkast.
  Slaapkamer/werkkamer: ± 2.34 x 3.81 m. met deur naar terrasje kopse kant.
  Extra ruimte, momenteel in gebruik als slaapkamer: ± 3.24 x 4.33 m. geplaatst op palen, te benaderen via de woonark.
  Centrale doorloop: ± 1.52 x 3.81 m. met inloopkast en opstelling cv ketel/ In het midden toilet.

  Bijzonderheden:
  Naam: LUCTOR ET EMERGO
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabatdelen
  Afmetingen: ± 12 x 4 meter (casco)
  Liggeld: € 513.60 per jaar haven/liggeld + € 365,- per jaar precario
  Nutsvoorzieningen: gas, water, elektra, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: gebouwd te Diemen

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Kenmerken

  Adres

  Beresteinseweg 3
  1217 TH Hilversum Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 259.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Jaar 1974
 • Periode Van 1971 tot en met 1980
 • Oppervlakte 52 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Energie

 • Verwarming CV ketel
 • Soort warm water CV ketel
 • Parkeergelegenheid

  Street View

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart