• Vraagprijs € 229.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 229.000,- v.o.n. – Zaandam, stad van molens en houtindustrie, Tsaar Peter en de meisjes van Verkade…….de Zaanse Schans, de kenmerkende Zaanse huisjes en het eerste kruidenierswinkeltje van de inmiddels beroemde grootgrutter………..een rijke historie is hier ontstaan aan de brede rivier de Zaan!
  Zaandam is ook zeer geliefd vanwege de gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en Haarlem en de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer. In nog geen twintig minuten bent u in het centrum van Amsterdam!

  Aan de rustige Braakdijk in het geliefde Zaandam mogen wij een leuke woonark te koop aanbieden.
  De woonark beschikt over hardhouten ramen met isolatieglas en een nieuwe cv-ketel. De binnenzijde is geheel nieuw geschilderd en hier is een prima basis ontstaan waarop de verdere afwerking kan plaatsvinden. De badkamer is strak uitgevoerd en voorzien ligbad, separate douche, wastafel en toilet. Niets meer aan doen zouden wij denken. De keuken is nog naar eigen smaak te plaatsen waarbij de artist impressions u op weg kunnen helpen om een mooi ontwerp te kiezen. Hier is ook te zien hoe het fraaie houten plafond een stoere uitstraling creëert in combinatie met een eigentijds strak interieur.
  Wij zien hier vele mogelijkheden!
  Op de wal is een zeer degelijke nieuwe hardhouten vlonder geplaatst als basis voor een tuin die u nog geheel naar wens kunt gaan inrichten. U ziet uzelf al zitten op de lounge en tussen het frisse groen?

  Het voorjaar is de uitgelezen periode om de spade in de grond te steken dus aarzel niet te lang en kom snel langs om het scala aan mogelijkheden te bekijken die deze leuke ark te bieden heeft!

  Bijzonderheden:
  Naam: DE KLUIS
  Casco: Beton
  Opbouw: Kunststof buitenbekleding
  Afmetingen: ± 14,14 x 4,49 meter
  Liggeld: € 500,- per jaar (schatting)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-TV en riool
  Bouwer: Onbekend
  Bouwjaar: ± 1970 (casco: schatting)

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Braakdijk 11
  1509 BJ Zaandam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Verkocht onder voorbehoud
  Vraagprijs: € 229.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1960 tot en met 1970
  Jaar: 1970
  Oppervlakte: 49 m2

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 2
  Aantal verdiepingen: 1

  Verwarming

  Ketel brandstof: Gas
  Ketel eigendom: Koop
  Verwarming: CV ketel
  Soort warm water: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart