• Vraagprijs € 835.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  Aan het rustige deel van de Brouwersgracht, hartje Jordaan mogen wij een wel zeer bijzondere woonark aanbieden!

  De Brouwersgracht, waar de grachtengordel samenkomt met de Jordaan, pal bij de Haarlemmerdijk-en straat, de burgwallen en op loopafstand van de Westergasfabriek enerzijds en het Centraal Station anderzijds. Overal de gezelligheid van de vele restaurantjes, cafés en winkels om u heen, landmark bioscoop The Movies om de hoek en op zowel het Haarlemmerplein als op de Noordermarkt de bijzonder geliefde boerenmarkten. Hier kunt u op loopafstand genieten van het bruisende stadsleven en tegelijkertijd genieten van de rust; op deze plek bent u omgeven door alles wat de binnenstad van Amsterdam zo bijzonder maakt!

  Woonark E LA NAVE VA is al even bijzonder als de locatie waar zij afgemeerd ligt.
  Om te beginnen is haar maatvoering uniek binnen de Amsterdamse binnenstad. Maar liefst ± 120 m² woonoppervlakte heeft zij te bieden, onder architectuur ingericht. Wat direct opvalt is de bijzonder ruimtelijke indeling met twee zitkamers en een uniek groot en handgemaakt granito bad als ware eyecatcher opgesteld tussen zitkamer en slaapkamers. Ook de granito doucheruimte is bijzonder fraai vormgegeven waarbij het spiegel-mozaïek aan de buitenwand voor een schitterend effect zorgt.
  De opvallende ronde wanden in de bad- en was ruimte zorgen voor een speels effect en lopen vloeiend over in de slaapkamers, waarbij in 1 van de slaapkamers een verhoogd bed als een ruime en lichte bedstee is ingebouwd, waaronder op een slimme manier heel veel opbergruimte is gecreëerd.

  De eetkeuken (American kitchen!!) voorzien van een Quooker en diverse apparatuur is zeer ruim en bevindt zich tussen de twee zitkamers. Rondom veel raampartijen die voor een mooie en speelse lichtinval zorgen. Op de kopse kant openslaande deuren die toegang verlenen tot uw eigen sloep of waar u met een kopje koffie lekker in de zon kunt zitten, uitkijkend op een van de historische bruggen van de Brouwersgracht. Een unieke woonark met unieke maatvoering op unieke locatie dus, met bovendien recent nieuw schilderwerk en compleet vernieuwde walaansluitingen voor gas, water en elektra.
  Wij zijn onder de indruk van deze keurig onderhouden parel aan de Brouwersgracht en willen dat graag met u delen dus bel ons voor een afspraak.

  Indeling:
  Zitkamer 1 (kopse zijde): ± 4 x 5 m. met openslaande deuren aan kopse zijde; eetkeuken: ± 4,60 x 5 m. (American kitchen) + entree
  zitkamer 2: ± 4,20 x 5 m. in directe verbinding met de keuken; bad + doorloop: ± 2 x 5 m.; centrale ruimte met opstelling wastafel + douche: ± 2,40 x 4,30 m. met diverse ronde wanden; slaap/werkkamer: ± 2,40 x 4,30 m. met ronde wanden; slaapkamer: ± 5 x 2,40 m. met deur aan walzijde + vast tweepersoonsbed (verhoogd); slapkamer: ± 2,40 x 5,16 met deur aan waterkant

  Bijzonderheden:
  Naam: E LA NAVE VA
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat/hout
  Afmetingen: ± 24,30 x 5,20 meter
  Liggeld: ± € 1.963,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: De Blauwe Wimpel

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Kenmerken

  Adres

  Brouwersgracht 187
  1015 GJ Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 835.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Type woning Woonark
 • Jaar 1978
 • Oppervlakte 120 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 5
 • Aantal slaapkamers 3
 • Energie

  Parkeergelegenheid

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart