• Vraagprijs € 789.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 789.000,- v.o.n. – Ruime en speels ingedeelde woonark op bijzondere locatie te koop!

  In het zich snel ontwikkelde Amsterdam-Noord is de Buiksloterdijk één van de meest geliefde plekken om te wonen! Een bijna landelijke woonomgeving maar met de stadse gemakken onder handbereik.
  De woonark ligt in het Zijkanaal I, een breed doodlopend kanaal met weinig verkeer. Het Buiksloterbreepark vindt u direct voor de deur.
  Op slechts kleine afstand het prachtige waterrijke natuur- en recreatiegebied het ‘Twiske’ en met een eigen sloep bent u met een paar minuten in de Amsterdamse grachten!
  In de directe omgeving een grote diversiteit aan eetgelegenheden en voorzieningen als scholen, winkels, zwembad met buitenbad, kinderboerderijen en bioscopen. Ook vindt u ruimschoots kinderspeelplaatsen in de nabije omgeving.

  Het centrum van Amsterdam is uitstekend per auto of fiets te bereiken. De uitvalswegen naar de A10 bevinden zich binnen 5 minuten. Gratis parkeren kan eenvoudig voor de deur.

  De fraaie woonark heeft een speelse indeling met veel….. heel veel mogelijkheden. De woning is nu in 2 woonunits verdeeld en daardoor uitermate geschikt voor vele doeleinden. Denkt u aan werk- of kantoorruimte, praktijkruimte aan huis, een inwonende studerend kind (….toch handig om even een oogje in het zeil te houden?….) of bijvoorbeeld een atelier? U leest, opties te over!
  En mocht u al deze mogelijkheden voor eigen bewoning gaan aanwenden dan hebben we het maar liefst over 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 woonkamers beide in open verbinding met een keuken.
  Her en der zal deze woonark nog wat extra aandacht behoeven.

  Zowel aan de waterzijde als aan de tuinzijde zijn er mogelijkheden om heerlijk buiten te vertoeven. En om helemaal van het goede uitzicht te kunnen genieten, is er ook nog een dakterras. Kortom ook hier weer volop mogelijkheden.

  Bent u nieuwsgierig geworden? Maakt u snel een afspraak om deze ruime ark zelf te kunnen bekijken? Wij staan graag voor u klaar.

  Bijzonderheden:
  Naam: HANNA
  Casco: Beton
  Opbouw: Kunststof bekleding.
  Afmetingen: ± 18.20 x 5 meter.
  Liggeld: € 1.155,- per jaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Pronk Arkenbouw te Diemen.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Buiksloterdijk 445
  1034 ZB Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 789.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1960 tot en met 1970
  Jaar: 1965
  Oppervlakte: 140 m2

  Indeling

  Aantal kamers: 5
  Aantal slaapkamers: 3
  Aantal verdiepingen: 2
  Aantal tuinen: 1
  Aantal garages: 1

  Energie

  Energie klasse: C
  Eind datum: 3 oktober 2032
  Certificaat nummer: 748.672.564

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel

  Parkeergelegenheid

  Aantal garages: 1

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart