• Vraagprijs € 399.000,- k.k.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 399.000,- k.k. – Wonen op het water in de bollestreek?. Het kan! Nu is er de mogelijkheid om één van de weinige woonboten in Valkenburg te betrekken.
  Wij bieden dan ook een sfeervolle woonark “RENDEZ VOUS” met eigen grond van ± 70 m2 aan.

  De woonark is centraal gelegen, dichtbij voorzieningen zoals een supermarkt, restaurants, (sport)scholen en het centrum van Valkenburg en nabij uitvalswegen richting Leiden en Katwijk en de A44.
  Katwijk aan Zee ligt op fietsafstand. Een bezoekje aan het strand is dus zo gemaakt!
  En een dagje Duinrell? ….het hele jaar door familieplezier met spannende attracties en een groot zwembad…. Ook dat is dichtbij.

  De woonark ligt aan een autoluwe straat en is heerlijk vrij gelegen aan de waterzijde. Via het wandelpad komt u in een afgeschermde beschutte tuin met diverse mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en te genieten van de zon en schaduw. Op de kopse zijde van de woonark bevindt zich een ruim terras om te genieten van al het moois wat voorbij komt varen. Op de warme dagen is een heerlijke verfrissende duik zo gemaakt. Alle maanden van het jaar zal u via de vele raampartijen in de woonkamer een mooi uitzicht over het water de rivier De Rijn ervaren.

  Naast een gezellige woonkamer is er nog een aparte keuken voorzien van alle gemakken en waar zich tevens de aansluiting van de wasmachine bevindt. Op de begane grond is ook de badkamer met toilet aanwezig. Op de bovenste verdieping zijn er een drietal slaapkamers variërend in grootte. De ‘master bedroom’ is sfeervol te noemen mede door de schuine kap.

  Graag noemen we ook nog even dat de woonark recent is geschilderd. De kozijnen strak in de verf staan, iets waar u voorlopig niet aan hoeft te denken!. En in de tuin een tuinkas/berging aanwezig van ± 14 m2. Over de grondwaarde wordt overdrachtsbelasting betaald.

  Bent u ook zo enthousiast van dit unieke plekje? Wij maken graag voor u een “rendez vous”. Neemt u contact met ons op?

  Bijzonderheden:
  Naam: RENDEZ VOUS
  Casco: Beton
  Opbouw: Beton/hout
  Afmetingen: ± 11 x 4.5 meter
  Liggeld: € 1.386,16 per jaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Gebouwd door Betona.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  De Hoop 3
  2235 DH Valkenburg Zh Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Verkocht onder voorbehoud
  Vraagprijs: € 399.000,- k.k.
  Koopconditie: k.k.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1971 tot en met 1980
  Jaar: 1975
  Oppervlakte: 85 m2
  Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie, Dubbelglas

  Indeling

  Aantal kamers: 4
  Aantal slaapkamers: 3
  Aantal verdiepingen: 2
  Aantal tuinen: 1

  Energie

  Energie klasse: C
  Eind datum: 27 oktober 2032
  Certificaat nummer: 486.007.418

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel, Airconditioning
  Soort warm water: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart