• Vraagprijs € 369.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 369.000,- v.o.n. – De Durgerdammerdijk is een zeer geliefde locatie voor liefhebbers van water en landelijk leven mar die toch in Amsterdam willen wonen en het stadse leven onder handbereik willen hebben. In de directe omgeving ligt het Waterland, een prachtig natuurgebied met heerlijke fiets- en wandelroutes. De biologische supermarkt Landmarkt ligt op steenworp afstand voor uw verantwoorde en milieubewuste boodschappen! En maak eens een wandeling over de dijk naar Durgerdam of Schellingwoude met de oer-Hollandse pittoreske dijkhuisjes of neem een verfrissende duik in het IJmeer. Uiteraard is genieten vanaf het voordek met uitzicht over het water en de altijd wisselende Hollandse wolkenluchten ook een mogelijkheid.

  Op deze unieke landelijke en toch stadse locatie ligt een woonschip met potentie. “Onze” NELLEKE vertoont veel achterstallig onderhoud en is broodnodig aan een flinke renovatie toe. Zowel onder- als boven water zal een grondige opknapbeurt noodzakelijk zijn maar eenmaal gereed beschikt u over een waterwoning die maar liefst ± 100 m² woonoppervlakte biedt en op toplocatie ligt.
  De foto’s geven een impressie van het ruimtelijk effect dat hier te realiseren valt. Een strak uitgevoerde “loftachtige” woonruimte in combinatie met enkele originele details zou wel eens een bijzondere uitstraling kunnen opleveren. Uiteraard kunt u over de invulling zelf heerlijk wegdromen.

  Toegegeven, hier ligt een “work-in-progress” object waar de nodige tijd en energie in gestopt moet worden. Mocht u toch liever een ander woonschip overwegen: hier mag een woonschip met een maatvoering van ± 35 x 6 x 3 meter liggen, waarbij over maximaal 20% van de lengte, de hoogte ± 4,5 meter mag zijn.

  Woonschip NELLEKE is in combinatie met de ligplaats is niet financierbaar gezien de staat waarin zij verkeert.

  Bent u geïnteresseerd en wilt u graag even komen kijken? Bel ons gerust voor een afspraak.

  Bijzonderheden:
  Naam: NELLEKE
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 26 x 4 meter
  Liggeld: ± € 3.660,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water en riool

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Durgerdammerdijk 1014
  1026 CR Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 369.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonschip
  Periode: Van 1906 tot en met 1930
  Jaar: 1914
  Oppervlakte: 100 m2

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 2
  Aantal verdiepingen: 1

  Energie

  Energie klasse: G
  Eind datum: 3 december 2032
  Certificaat nummer: 408.268.360

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart