• Vraagprijs € 309.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 309.000,- v.o.n. – Het mooie Eemnes ligt in de provincie Utrecht op de grens met Noord-Holland. Net geen onderdeel van ’t Gooi maar daar wordt het wel toe gerekend gezien de bestuurlijke samenwerking met Laren en Blaricum. Dat is een mooie combinatie!

  De prachtige omgeving nodigt uit tot heerlijke wandelingen over de Bussumerheide, fietstochten door het polderlandschap of een vaartochtje over de Eem. En voor de avonturiers onder ons bieden de randmeren vele watersport mogelijkheden zoals kiten en parasailen….u waagt de sprong?
  Te midden van dit oer-Hollandse landschap mogen wij een leuke woonark aanbieden met uitzicht op een al even oer-Hollandse gezellige jachthaven dat een permanent vakantiegevoel oproept.

  Woonark WATERVREUGD (jawel, zij doet haar naam eer aan) beschikt over een woonkamer met aan kopse zijde een terras, eetkeuken, drie slaapkamers en badkamer. De ark is weliswaar eenvoudig afgewerkt en gedateerd maar biedt potentie om een fraaie waterwoning te creëren.
  Wie hier niet voor terugdeinst, zal na gedane arbeid kunnen genieten van het waterleven in optima forma!

  En voor wie liever vervanging overweegt….. Een nieuwe woonark gericht op uw eigen wensen en comfort te laten bouwen, is uiteraard ook mogelijk! U dient zich aan de regelgeving voor afmetingen aan het Provinciale beleid te houden, maar een dubbellaagse woonark van ± 16 x 5 meter en met een hoogte van 4 meter lijkt haalbaar te zijn. Uiteraard zal e.e.a. getoetst moeten worden bij de betreffende instanties.

  Wij laten u graag deze woonark zien en bespreken de mogelijkheden. Neemt u contact met ons op?

  Bijzonderheden:
  Naam: WATERVREUGD
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat
  Afmetingen: ± 16 x 4 meter
  Liggeld: ± € 222,- per jaar voor dijkperceel Waterschap.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon en riool. Geen kabel-tv.
  Bouwer: Pronk te Diemen

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Eemweg 76
  3755 LD Eemnes Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Verkocht onder voorbehoud
  Vraagprijs: € 309.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1971 tot en met 1980
  Jaar: 1980
  Oppervlakte: 64 m2

  Indeling

  Aantal kamers: 4
  Aantal slaapkamers: 3
  Aantal verdiepingen: 1

  Energie

  Energie klasse: G
  Eind datum: 6 maart 2032
  Certificaat nummer: 254.858.703

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart