• Vraagprijs € 229.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 229.000,- v.o.n. – Met veel genoegen mogen wij een fraaie ligplaats met een uitdaging aanbieden in de historische stad Haarlem.
  De locatie is zeer aantrekkelijk: grenzend aan het centrum van Haarlem, op fietsafstand van het strand en een treinritje verwijderd van Amsterdam! Dus voor een dagje strand staat u nooit meer in de file, het bruisende centrum van Haarlem is te voet te bereiken en binnen 15 minuten staat u per trein op het Centraal station van Amsterdam. Tel daarbij op het weidse uitzicht over de brede Spaarne en de zegeningen zijn compleet.
  En dan nu de uitdaging: op deze unieke ligplaats ligt een woonschip met een verrassende afmeting van ± 23 x 5 meter. Woonschip GEJA verkeert echter in een sloopwaardige staat dus zij moet vervangen worden……in principe. Want wie de uitdaging aangaat om GEJA weer helemaal klaar voor de toekomst te maken (en dat zal een flinke klus zijn), kan zich verheugen op ruim 100 m² woongenot.
  Als deze hobbel toch te hoog blijkt, is vervangen uiteraard mogelijk maar dan wel voor een woonschip met een maximale afmeting van ± 18,5 x 7 x 4 meter conform het beleid van de gemeente Haarlem.
  Wij begrijpen dat u dit goede nieuws even moet laten bezinken en de diverse opties nader wil onderzoeken. Wilt u de sfeer even proeven op deze geweldige plek? Rijdt gerust even langs, pak een harinkje bij de “buurman” en droom weg over uw nieuwe dan wel gerenoveerd woonschip…….
  Blijft GEJA haar plek behouden of gaat u de toekomst in met een nieuw woonschip?? Aan u de keuze.

  Bedenk wel dat op de ligplaats in combinatie met het huidige woonschip geen financiering door de bank verstrekt zal worden.

  GEJA wordt verkocht als gezien met alle zichtbare en verborgen gebreken en geen enkele garantie, ook niet op het onderwaterschip.

  Bijzonderheden:
  Nutsaansluitingen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool
  Liggeld: ± € 985,- per jaar (2021) voor het huidige woonschip

  Kenmerken

  Adres

  Friese Varkenmarkt 13
  2011 JA Haarlem Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 229.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Oppervlakte 100 m2
 • Indeling

  Energie

  Parkeergelegenheid

  Street View

  Foto's

  Kaart