• Vraagprijs € 498.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 498.000,- v.o.n. – Binnen het prestigieuze project Sluishuis aan de rand van IJburg zijn 34 ligplaatsen gecreëerd aan een 400 meter lange pier, de promenade, met fenomenaal uitzicht over het IJ.

  Ontspannen en recreëren op het recreatie-eiland met strand, een tochtje door dit waterrijke gebied of met de plezierboot even naar het centrum. Alles is mogelijk vanuit deze prachtige locatie.

  Op één van de fraaie ligplaatsen aan de promenade wordt binnenkort woonschip ETOILE DE MER afgemeerd en deze bijzondere combinatie mogen wij u aanbieden.

  DE STER VAN DE ZEE doet haar naam alle eer aan. Met een klassiek bouwjaar is zij in de loop der tijd verworden tot een hedendaagse comfortabele “waterwoning”, geheel gasloos en met warmtepomp. U gaat hiermee de energiecrisis zorgeloos tegemoet!

  Het woonschip is voorzien van een fraaie houten vloer met vloerverwarming. De ruime open keuken in L vorm beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur en in de gang bevinden zich veel vaste kasten waarmee veel bergruimte is gecreëerd. De strak uitgevoerde badkamer en de ruime slaapkamer maken het plaatje compleet.

  Daarnaast verkeert ook het onderwaterschip in uitstekende conditie……woonschip ETOILE DE MER is in januari 2022 gekeurd op de werf en tiptop weer te water gelaten. De volgende keuring hoeft pas in 2029 plaats te vinden.
  Kortom: een prachtig en degelijk woonschip met een heerlijk buitenterras van ± 16 m2 op een iconische plek in Amsterdam.

  De waterkavel is uitgegeven in erfpacht. De keuze voor de canonbetaling kan nog worden bepaald en varieert van jaarlijkse canon op basis van indexering, 10 jaar vast, 25 jaar vast of afkoop van het tijdvak (50 jaar).
  De jaarlijkse canon op basis van indexering bedraagt momenteel ± € 3.300,- per jaar.

  Woonschip ETOLE DE MER ligt momenteel nog op een andere locatie. En daar ontmoeten wij u graag om deze beauty aan u voor te stellen. Belt u ons?

  Bijzonderheden:
  Naam: ETOILE DE MER
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/hout
  Afmetingen: ± 30 x 5 meter (casco).
  Liggeld: ± € 3.300,- per jaar (erfpacht).
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Gebouwd te Dedemsvaart.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Haringbuisdijk 949
  1086 VA Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 498.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonschip
  Periode: Van 1906 tot en met 1930
  Jaar: 1911
  Oppervlakte: 112 m2
  Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 2
  Aantal verdiepingen: 1

  Energie

  Energie klasse: C
  Eind datum: 30 december 2022
  Certificaat nummer: 123.456.789

  Verwarming

  Bouwjaar CV ketel: 2017
  Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming, Warmtepomp
  Type boiler: Remeha
  Bouwjaar: 2017

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart