• Vraagprijs € 599.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 599.000,- v.o.n. – Nieuwegein, in het Groene Hart van Nederland, is in de vorige eeuw ontstaan door het samengaan van de dorpen Jutphaas en Vreeswijk. Deze prachtige groeigemeente ligt in een waterrijk gebied en ontleent haar naam aan de vroegere nederzetting Geyne.
  De stad is zeer centraal gelegen t.o.v. de snelwegen en sneltram en buslijnen zorgen voor een directe verbinding met de stad Utrecht.
  Het Jaagpad in Nieuwegein is een rustige weg gelegen aan een zijarm van de rivier de Lek.
  Vanaf deze locatie vindt u op loopafstand de gezellige dorpsstraat met diverse winkeltjes en eetgelegenheden. Ook het park Oudegein is nabij en biedt een scala aan recreatieve mogelijkheden, denkt u daarbij aan heerlijke fiets- en wandelroutes of bijvoorbeeld de kinderboerderij, een leuke speurtocht bij Natuurkwartier voor de kinderen.

  Op deze unieke plek mogen wij een fraaie watervilla aanbieden met twee verdiepingen, drie slaapkamers en inpandig terras met spectaculair uitzicht over het water.
  De watervilla is zeer degelijk gebouwd in 2005 door ABC Arkenbouw en is zeer verzorgd, onderhoudsvriendelijk en goed geïsoleerd (energielabel B!) waardoor de temperatuur in huis al snel aangenaam te noemen is.
  Op de bovenverdieping bevinden zich de ruime woonkamer, de goed uitgeruste riante open keuken (plus een bijkeuken!) en natuurlijk het terras waar het goed toeven is tijdens de zwoele zomeravonden terwijl het rustig kabbelende water aan u voorbij trekt……
  Ook aan de walzijde heeft u de beschikking over een fraai terras met voldoende ruimte voor een lounge en eetgelegenheid.
  De benedenverdieping biedt ruimte aan maar liefst drie slaapkamers waarvan de master-bedroom over een inloopkast beschikt.
  De stijlvolle badkamer is in lichte kleurstelling uitgevoerd en is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Lekker ruim en geen “ochtend-file” als de school/werkdag begint!

  Wij kunnen u nog veel meer vertellen over deze fraaie waterwoning maar delen ons enthousiasme liever tijdens de eerste kennismaking dus bel ons snel!

  Bijzonderheden:
  Naam: Ongenoemd
  Casco: Beton
  Opbouw: Eternit grenen rabatdelen
  Afmetingen: ± 16,40 x 5 meter
  Liggeld: ± € 1.200,- per jaar (schatting 2023)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv en riool
  Bouwer: ABC Arkenbouw
  Bouwjaar: 2005

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Jaagpad 8
  3433 EE Nieuwegein Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Verkocht onder voorbehoud
  Vraagprijs: € 599.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Watervilla
  Periode: Van 2001 tot en met 2010
  Jaar: 2005
  Oppervlakte: 134 m2
  Isolatievormen: Muur isolatie, Vloer isolatie

  Indeling

  Aantal kamers: 4
  Aantal slaapkamers: 3
  Aantal verdiepingen: 2
  Aantal tuinen: 1

  Energie

  Energie klasse: B
  Eind datum: 27 september 2032
  Certificaat nummer: 324.260.738

  Verwarming

  Combi ketel: true
  Bouwjaar CV ketel: 2021
  Ketel brandstof: Gas
  Ketel eigendom: Koop
  Verwarming: CV ketel
  Soort warm water: CV ketel
  Bouwjaar: 2021

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart