• Vraagprijs € 429.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 429.000,- v.o.n. – De Keizersgracht, de breedste van de drie wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam, is een gracht van grandeur en majestueuze panden. Een gracht vol historie en verfijnde architectuur. En ook de gracht waar woonschip JANSSEN 47 op een zeer fraaie locatie ligt afgemeerd. Tussen de
  Amstel (jawel, ter hoogte van de Magere Brug!) en de Utrechtsestraat……..dat wordt nog lastig kiezen tussen een avondje Carré of een avondje Rembrandtplein of één van de vele leuke restaurantjes in de Utrechtsestraat.
  En als we de Amstel oversteken, lopen we aan de andere kant van het water richting de prachtige Plantagebuurt met de fraaie Hortus Botanicus.
  Woonschip JANSSEN 47 is zeer goed onderhouden en fraai en uiterst efficiënt betimmerd waardoor er veel bergruimte is gecreëerd. De stuurhut/entree is rondom voorzien van prachtige ramen die een mooi uitzicht bieden over de gracht. Vanuit de stuurhut is het achterschip te bereiken waar een heerlijke loungeruimte is gecreëerd. Deze ruimte kan ook makkelijk als logeerruimte dienen of als gezellige werkplek. Aan de andere kant van de stuurhut komen we via de gang met veel vaste kasten de ruime, warme en oergezellige woonkeuken binnen. Hier is heel handig gebruik gemaakt van de ruimten onder de gangboorden waardoor er riante kookgelegenheid is ontstaan. Een plek om lekker lang te tafelen met uw gasten! Aansluitend komen we in de ruime lichte woonkamer en wat daar direct opvalt is de prachtige houten vloer en het grote dakraam. Een kleine open haard is sfeer verhogend tijdens de lange winteravonden.
  De strak uitgevoerde badkamer is voorzien van ligbad/douche, wastafel en toilet.
  In het voorschip bevindt zich de ruime slaapkamer met vaste kast.
  Op het dek is voldoende ruimte aanwezig voor een leuke zit en jawel, het klassiek stalen vletje dat u op de foto’s kunt waarnemen, zit bij de prijs inbegrepen!

  Het onderwaterschip is in 2016 voor het laatst gekeurd en weer spic & span te water gelaten. Uiteraard behoort een werfkeuring bij aankoop tot de mogelijkheden.
  Laat de lentekriebels maar komen en maak snel die kijkafspraak zodat u dit voorjaar nog kunt gaan genieten van deze beauty en haar prachtige omgeving!

  Bijzonderheden:
  Naam: JANSSEN 47
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal / hout
  Afmetingen: ± 19.80 x 4.25 (casco)
  Liggeld: € 1.105,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, kabel-tv en riool. Verwarming CV middels dieselunit.
  Bouwer: Gebouwd te Zaltbommel

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Keizersgracht 796
  1017 EC Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 429.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonschip
  Periode: Van 1906 tot en met 1930
  Jaar: 1910
  Oppervlakte: 68 m2

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 1
  Aantal verdiepingen: 1

  Energie

  Energie klasse: G
  Eind datum: 27 februari 2033
  Certificaat nummer: 560.821.207

  Verwarming

  Ketel brandstof: Olie
  Verwarming: CV ketel, Openhaard
  Soort warm water: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart