• Vraagprijs € 7.000,- k.k.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 7.000,- k.k. – LET OP: DEZE ARK WORDT ZONDER LIGPLAATS VERKOCHT.

  Welkom bij de woonark “Dobbertje”! De eenvoudig maar praktisch ingerichte woonark zoekt een geschikte ligplaats.

  Met zijn charmante uitstraling en functionele interieur is deze woonark een geweldige kans voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere en betaalbare woonervaring op het water.

  Hoewel de woonark een redelijke staat heeft, is er een belangrijk aspect waar we transparant over willen zijn. Het casco van de woonark heeft een reparatie nodig om ervoor te zorgen dat het drijvende fundament in optimale conditie is. We hebben een grondige inspectie uitgevoerd en de geschatte kosten voor deze reparatie bedragen € 2810,- (excl. BTW). Door deze reparatie uit te voeren, ben je verzekerd van jarenlang plezier op het water, zonder zorgen over de basis van de woonark.

  Wat de woonark aantrekkelijk maakt, zijn de upgrades die zijn doorgevoerd. In 2016 zijn zowel de badkamer als de keuken vernieuwd. Beide ruimtes hebben een upgrade gekregen, waaronder een nieuwe vloer. De badkamer is voorzien van eigentijdse voorzieningen en de keuken biedt functionele apparatuur en voldoende ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden.

  De woonark “Dobbertje” biedt een prima woonervaring met een ruime slaapkamer met twee vaste kasten, een badkamer met douche en toilet, een ruime keuken, woonkamer met aansluitend een berging waar de CV ketel geplaatst is. Hoewel er wat werkzaamheden nodig zijn aan het casco, heb je met de upgrades aan de badkamer en keuken de mogelijkheid om van modern comfort en stijl te genieten.
  Met de ingebouwde Ksb rioolpomp kan de ark direct op het riool aangesloten worden.

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We staan klaar om je te begeleiden bij het ontdekken van de mogelijkheden en het vinden van jouw ideale woonark zonder ligplaats.

  Totale afmeting: ± 12 x 4,33 m.
  Afmeting casco: ± 10,93 x 3,91 m zonder omloop.
  Hoogte: ± 2,85 m tot nok van (punt)dak.
  Diepgang: ± 0,71 meter.
  Omloop aan lange zijde en een korte zijde van ± 0,23 m.

  Vanzelfsprekend wilt u de indeling en maten weten:

  Woonkamer (rechts) ± 4,54 x 3,67 m met tapijt en toegang tot berging/technische ruimte met CV van ± 1,33 x 3,70 m, hal/entree met toegang tot keuken/badkamer en slaapkamer ± 1,50 x 1,10 m met apart spoeldeel met granieten aanrecht, vaste kast en kookwerkblad met gasfornuis ± 3,69 x 1,60 m, badkamer met plaatmateriaal bekleed inclusief toilet, wastafel en douchecabine ± 1,95 x 1,13 m, slaapkamer (links) met twee vaste kasten ± 2,95 x 3,66 m.

  Bijzonderheden:
  Naam: DOBBERTJE
  Casco: Beton
  Opbouw: Hout skelet met kunststof bekleding
  Totale afmeting: ± 12 x 4,33 m.
  Bouwjaar: 1965 (schatting)
  Hoogte: ± 2,85 m.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Nieuwpoortkade 6
   1055 RX Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 7.000,- k.k.
   Koopconditie: k.k.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: Direct

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1960 tot en met 1970
   Jaar: 1965
   Oppervlakte: 50 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart