• Vraagprijs € 319.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 319.000,- v.o.n. – Iconische ligplaats aan de Prinsengracht beschikbaar!

  Soms komt het zomaar voorbij…….die unieke plek waar u altijd al van droomde.
  Die schitterende plek tegenover het Amstelveld, het “Mediterrane plein”, beroemd vanwege de Kaukasische vleugelnootbomen, plantjesmarkt, ontmoetingsplek voor de buurt en de jeu de boules baan.
  Die geweldige plek tussen Utrechtsestraat en Reguliersgracht, op loopafstand van bijna alles wat het centrum van Amsterdam zo bijzonder maakt……theater Carré, Rijksmuseum, Van Gogh museum, Rembrandtplein, Leidseplein en zo kunnen we nog wel even voort!
  De huidige woonboot op deze ligplaats was aan vervanging toe en is inmiddels verwijderd.

  Op deze plek mag vervangen worden voor een woonvaartuig:

  “Een vaartuig: een boot met een casco dat herkenbaar is als dat van een van origine varend schip,
  waaronder begrepen een dekschuit, met daarop een – gehele of gedeeltelijke – opbouw die niet als authentiek kan worden aangemerkt”.

  Rekening houdend met de beleidsregels zou op deze plek een woonboot van ± 16 x 4,20 meter gerealiseerd kunnen worden, echter is de breedte afhankelijk van het doorvaartprofiel en zal e.e.a. bij het stadsdeel Centrum en nautisch getoetst moeten worden.

  Bijzonderheden:

  Casco: Staal
  Afmetingen: maximale afmeting mogelijk ± 16 x 4,20 meter conform beleid maar dient getoetst te worden
  Liggeld: € 13,- per m²
  Nutsvoorzieningen: alle aansluitingen aanwezig op de wal.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Prinsengracht 780
  1017 LG Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 319.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Particulier overig
  Overig soort: Ligplaats
  Periode: Na 2010
  Jaar: 2022
  Oppervlakte: 50 m2

  Foto's

  Kaart