• Vraagprijs € 949.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 949.000,- v.o.n. – Het Singel, gegraven in het begin van de 13e eeuw, vormt het oudste deel van Amsterdams beroemde grachtengordel in de historische binnenstad. Ook bekend vanwege iconen als de Ronde Lutherse Kerk, de bloemenmarkt en de Torensluis, de karakteristieke boogbrug uit 1648 waar ooit een toren heeft gestaan en waar de kerkers in het bruggenhoofd nog aanwezig zijn!
  Op één van de mooiste plekjes aan het Singel, in het “centrum van het centrum” is recent een volledig nieuw gebouwd woonschip afgemeerd.
  Om de hoek van de Dam, en pal tegenover de eerder genoemde boogbrug (met gezellige terrasjes!),
  de Magna Plaza, de Bijenkorf, de talloze restaurantjes en cafés…..alles vindt u hier op loopafstand.
  Het casco van woonschip ZONNESCHIJN is gebouwd in 2017 en in 2022 is het interieur zeer hoogwaardig “schilderklaar” afgebouwd. Het woonschip is uitstekend geïsoleerd en volledig voorzien van isolatieglas, exclusief de fraaie scheepse patrijspoorten dan…….
  Hier ligt een prachtige, gloednieuwe en degelijke basis waarop uw droomhuis verder voltooid kan worden. De keuken is nog geheel naar eigen wens en smaak in te vullen en de tweede badkamer is nog in afwachting van een fraaie afwerking en sanitair.
  De woonruimte is voorzien van veel raampartijen en 2 x een prachtige mahoniehouten koekoek.
  Via de grote openslaande deuren betreedt u het riante dek waar ruim voldoende plaats is voor een comfortabele lounge. Dat wordt genieten met een glaasje gekoeld op de zwoele zomeravonden terwijl de ondergaande zon de historische omgeving in een warme oranje gloed zet…….u voelt ongetwijfeld de spanning al opkomen vanwege deze unieke kans op stijlvol waterwonen……….
  Maar liefst ± 100 m² woonoppervlakte met twee slaapkamers, twee badkamers, zeer ruime living en prachtig terras op toplocatie!
  U hoeft alleen nog maar met kleur- en stofstalen de afwerking van woonschip ZONNESCHIJN te bepalen om samen stralend de zonnige toekomst tegemoet te gaan.
  Over het onderwaterschip hoeft u zich ook al geen zorgen te maken……..het casco verkeert in optimale staat en hoeft pas in 2032 gekeurd te worden.
  Een zorgeloos geheel dus, in afwachting van uw komst voor de eerste kennismaking!
  Wij stellen u graag voor dus bel ons!

  Bijzonderheden:
  Naam: ZONNESCHIJN
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 24,95 x 4,90 meter
  Liggeld: ± € 1.630,- per jaar (schatting 2023)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: SRF Shipbuilding te Harlingen

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Singel 167
   1012 VK Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 949.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Na 2010
   Jaar: 2022
   Oppervlakte: 100 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: B
   Eind datum: 29 april 2023

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart