• Vraagprijs € 399.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 399.000,- v.o.n. – Over de historische vestingstad Muiden valt heel veel te vertellen. Beroemd vanwege het Muiderslot, het fraaie middeleeuws kasteel gebouwd door graaf Floris V en later bewoond door Pieter Corneliszoon Hooft, gastheer van de befaamde Muiderkring.
  Maar Muiden is ook een historische havenstad. De grote vloot aan vissersschepen is weliswaar verdwenen maar de oude binnenstad en de Groote Zeesluis roepen het beeld van weleer nog op. Het forteiland Pampus, ooit onderdeel van de stelling van Amsterdam, ligt direct voor de kust van Muiden en is dagelijks per veer te bereiken.
  En natuurlijk mogen we de oergezellige terrassen met zicht op de sluis niet onbenoemd laten.
  Hier bevinden zich de iconische cafés Ome Ko en Graaf Floris V……gegarandeerd dat u deze plek gaat omarmen en Muidenaar tussen de Muidenaars wordt!
  En op loopafstand van het bruisende centrum, ligt op een fraaie plek aan de Singelgracht een woonark die beschikbaar is gekomen en wij aan u mogen presenteren.
  De ark is gedateerd en verdient een grondige opknapbeurt. Veel oorspronkelijk bouwmateriaal is nog aanwezig, o.a. zachtboard. Hier ligt een uitdaging maar wel een hele fijne! Want eenmaal klaar heeft u een fraaie waterwoning met heerlijke tuin op toplocatie.

  En voor wie liever vervanging overweegt….. een nieuwe woonark gericht op uw eigen wensen en comfort te laten bouwen, is uiteraard mogelijk! U dient zich aan de regelgeving voor afmetingen aan het vigerende bestemmingsplan te houden, een nieuw bestemmingsplan met meer mogelijkheden is op dit moment in de maak. Uiteraard dient dit wel bij de gemeente getoetst te worden. Tijdens een bezichtiging bespreken we graag de mogelijkheden voor nu en de (nabije) toekomst.

  U wilt een afspraak maken om te komen kijken! U hoeft alleen maar even te bellen. En vergeet na de rondleiding niet om even een terrasje te pakken bij de sluis……

  Indeling:
  Hal: ± 5.23 x 1.00 m.; woonkamer incl. open keuken: ± 6.15 x 3.99 m.; badkamer: ± 2.4/0.89 x 2.28 / L-vorm met toilet, douche, wastafel en deur naar slaapkamer: slaapkamer: ± 2.78 x 2.89 m. met vaste kasten; slaapkamer: ± 3.54 x 1.95 m. met vaste kast en uitschuifbaar 2-pers bed; slaapkamer: ± 2.71 x 1.96 m. met vaste bedden (2x) en kast + bureau; bijkeuken/werkplaats: ± 1.72 x 3.99 m. met opstelling wasmachine, cv ketel.

  Bijzonderheden:
  Naam: Ongenoemd
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat
  Afmetingen: ± 16 x 4 meter.
  Liggeld: € 1.116,79 per jaar (2021).
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Gebouwd te Diemen

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Singelgracht 9
  1398 XE Muiden Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Verkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs € 399.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Type woning Woonark
 • Jaar 1957
 • Periode Van 1945 tot en met 1959
 • Oppervlakte 60 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Energie

  Parkeergelegenheid

  Street View

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart