• Vraagprijs € 369.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 369.000,- v.o.n. –
  Wist u dat Velsen al in het jaar 700 bestond en toen nog Felison heette? En dat dit fraaie natuurgebied in de 17e en de 18e eeuw al zeer in trek was bij de welgestelde Amsterdammers die er imposante landhuizen lieten bouwen? En dat door de aanleg van het Noordzeekanaal Velsen Zuid is ontstaan met inmiddels beschermd dorpsgezicht en maar liefst 58 rijksmonumenten?. Genoeg te zien en te beleven dus in dit pittoreske dorp met de historische dorpskern. In de directe omgeving ligt het recreatiegebied Spaarnwoude met prachtige wandelroutes en grenzend aan Mooie Nel, het fraaie meer met veel watersportgelegenheid.
  Een zeer fijne locatie dus en dat zo dichtbij Amsterdam en Haarlem.

  In dit mooie Velsen-Zuid ligt een gedateerde woonark met spectaculaire grote tuin!

  De woonark is op sommige punten “museumwaardig” (glas-in-lood!) en heeft een zeer grondige renovatie nodig om aan eigentijdse normen tegemoet te komen. Met behoud van authentieke details valt hier een fraaie waterwoning te creëren. Of gaat u voor een volledig strak uitgevoerde toekomstbestendige ark met high-tech details? U kunt uw fantasie de vrije loop laten!

  U kunt uiteraard ook vervanging overwegen en uw droomwatervilla hier afmeren op deze bijzondere plek. Volgens beleid is een afmeting van ± 17,5 x 6 x 5 meter mogelijk op deze plek maar dat moet u wel even toetsen bij de betreffende instanties.

  We kunnen wel stellen dat hier sprake is van een prachtige ligplaats met zeer ruime tuin en potentieel veel vierkante meters woonoppervlakte.

  Kom snel kijken en laat u inspireren!

  Bijzonderheden:
  Naam: VER
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat hout
  Afmetingen: ± 17.5 x 4.5 meter
  Liggeld: € 1.763,47 per jaar (tuin en water)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon en riool. Geen aardgas.
  Bouwer: Geugjes te Broek in Waterland (casco)

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Stelling 17
   1981 LL Velsen-Zuid Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 369.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Watervilla, Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1971 tot en met 1980
   Jaar: 1979
   Oppervlakte: 76 m2
   Isolatievormen: Gedeeltelijk dubbelglas

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Energie

   Energie klasse: G
   Eind datum: 30 October 2023
   Certificaat nummer: 376.590.970

   Verwarming

   Soort warm water: Elektrische boiler (eigendom)

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart