• Vraagprijs € 379.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 379.000,- v.o.n. – Bent u op zoek naar een mooie ligplaats in Amsterdam? Ga dan deze uitdaging aan. Ligplaatsen zijn schaars en daarom zijn wij verheugd om in het Westerdok te Amsterdam een ligplaats aan te bieden met een sloopwaardige woonboot. Kortom, een project waar u een ander groot vaartuig met een maximale lengte van 22,5 meter, breedte van 5 meter en hoogte van 2,5 meter kunt afmeren.
  Uw eigen plek aan de kade in het populaire stadsgebied grenzend aan het centrum van Amsterdam. Per voet bent u binnen 5 tot 10 minuten bij het Centraal Station of bij de unieke straten met de mooiste en hipste winkels, kroegen en andere uitgaansgelegenheden en musea, zoals het Anne Frankhuis en Nemo die onze hoofdstad zo kenmerkt. De Westerdok is in 1832 gerealiseerd om niet afhankelijk te zijn van het eb en vloed van de Zuiderzee. Als waterbewoner bent u omringt door vaarwegen zoals het IJ. Het gebied wordt enorm ontwikkeld en u treft allerlei leuke en gezellige restaurants. Daarom wordt het Westerdok door steeds meer mensen ontdekt, terwijl u binnen 5 minuten op de ringweg van Amsterdam bent.

  Voordat u zich in de vervanging verdiept….. een nieuwe woonboot, in dit geval een vaartuig, heeft bepaalde spelregels, maar het is uiteraard mogelijk! U dient zich aan de regelgeving voor afmetingen aan het vigerende bestemmingsplan te houden. Toets daarom zelf bij de gemeente wat u voor ogen hebt.

  Let op: de ligplaats in combinatie met de huidige sloopwaardige woonboot kan niet gefinancierd worden.

  Zoekt u woonoppervlakte op het water? Gaat u de uitdaging aan?

  Bijzonderheden:
  Nutsaansluitingen aanwezig: Elektra, water, gas, kabel-tv, telefoon en riool.
  Liggeld: € 13,- per vierkante meter gebruiksoppervlakte per jaar.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Westerdok 5
  1013 AZ Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 379.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Particulier overig
  Overig soort: Ligplaats
  Type woning: Woonboot
  Oppervlakte: 65 m2

  Foto's

  Kaart