• Vraagprijs € 579.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 579.000,- v.o.n. – In het prachtige Hollandse polderlandschap, in het gezellige dorp Wormerveer en aan de historische Zaan gelegen, ligt dit charmante en ruime woonschip te wachten op een nieuwe eigenaar.

  Op deze heerlijke plek met uitzicht op de prachtige pakhuizen van Wormerveer bieden wij een verzorgd woonschip met zowel stoere als authentieke details aan. Het schip is in 2020/2021 volledig gestript en geheel nieuw ingetimmerd! Hier is een smaakvolle, comfortabele en loft-achtige “waterwoning” gecreëerd, van alle gemakken voorzien. De technische installatie is geheel vernieuwd en door het hele woonschip is vloerverwarming aangebracht.

  Vanuit de entree stapt u direct de woonkamer binnen waar u onder de indruk zal zijn over hoeveel lichtinval het schip heeft en dat ook in combinatie met de lichte kleurstelling. De vele ramen in de romp geven direct zicht op het water. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van alle benodigde apparatuur. De combinatie van rvs met hout geeft de keuken een warme en luxe uitstraling.
  Ook zijn er o.a. nog een tweetal slaapkamers, aparte berging maar ook werk/kleedkamer te noemen.
  Maar … extra aandacht geven we nog graag even aan de badkamer: de foto’s spreken voor zich! Prachtig betegeld met vrijstaand bad en ruime inloopdouche.
  En voor de geïnteresseerden die meer slaapkamers zoeken….in het achteronder en de roef is er de mogelijkheid om dit te creëren.

  Buiten op het dek zijn er voldoende mogelijkheden om heerlijk te vertoeven. Onder het genot van een hapje en drankje genieten van al het moois dat voorbij komt varen. Een frisse duik in de Zaan is uiteraard op de warmere dagen ook zo gedaan.
  De JOHANNA is in 2021 naar de werf geweest en het volledige onderwaterschip is nagelopen en aangepakt.

  Een heerlijke plek, vrijstaand wonen op een locatie zo dicht bij Amsterdam. Bel ons snel om te komen kijken!

  Bijzonderheden:
  Naam: JOHANNA
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/hout
  Afmetingen: ± 40 x 6,40 meter
  Liggeld: Momenteel geen
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv, telefoon en riool.
  Bouwer: Onbekend

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Zaanweg 47
  1521 DL Wormerveer Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 579.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonschip
  Periode: Van 1906 tot en met 1930
  Jaar: 1906
  Oppervlakte: 167 m2
  Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 2
  Aantal verdiepingen: 1

  Energie

  Energie klasse: C
  Eind datum: 26 september 2032
  Certificaat nummer: 977.987.530

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel, Vloerverwarming

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart