• Vraagprijs € 765.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 765.000,- v.o.n. –

  Het Cruquiusgebied is de laatste jaren ontwikkeld van een industrieterrein naar een aangenaam woon- en werkgebied. Het gebied heeft een gunstige ligging. Het prachtige Flevopark in de nabijheid, de gezellige Indische buurt met de vele restaurants en cafés en maar ook de weidse wateren richting het IJ en het Amsterdam-Rijnkanaal. En als we in tegenovergestelde richting kijken, zien we op loopafstand het centrum liggen.
  Aan de rand van het Cruquiuseiland ligt het populaire Zeeburgerpad waar wij een fraaie woonark met twee verdiepingen mogen aanbieden. De woonark is zeer degelijk gebouwd en bestaat geheel uit metselwerk en heeft maar liefst 124 m2 woonoppervlakte.
  De ruime woonkamer heeft aan beide zijden grote raampartijen en is voorzien van een fraaie houten vloer, gashaard en schuifpui naar de tuin. De open woonkeuken is een lust voor het oog voor de kookliefhebbers onder ons. Aangenaam veel werkruimte voor de “mise-en-place” en veel kastruimte voor de attributen. De keuken is tevens voorzien van vloerverwarming.
  Voor we naar de benedenverdieping gaan, vestigen we nog graag even de aandacht op de robuuste deuren in de hal en, niet onbelangrijk, het prachtige, met oog voor detail en stijl, uitgevoerde toilet waar ons nostalgisch hart sneller van gaat kloppen.
  De benedenverdieping telt maar liefst 3 slaapkamers waarvan de zeer ruime master bedroom is voorzien van bijzondere inloopkasten.
  De badkamer is smaakvol uitgevoerd met een mooie mozaïek tegelvloer en een bijzonder wastafelmeubel met dubbele wasbak.
  Tussen de wal en de woonark beschikt u over veel buitenruimte met diverse sits op een zeer ruim en zonnig hardhouten terras. En wie goed naar de foto’s kijkt, ontdekt daar druivenranken…….dit noemen wij vakantie in eigen waterwoning!
  Aan de waterzijde is de woonark voorzien van sunscreens, een hardhouten looprand, aanlegmogelijkheid voor een boot inclusief walstroom voorziening. Ook is er airco aanwezig, waardoor u op de warme zomerdagen lekker koel blijft!
  De ark is voorzien van een bedraad alarmsysteem met daarop aangesloten een rookmelder in ieder vertrek.
  Het perfecte plaatje kunnen we wel stellen.

  Wij verwelkomen u graag om u rond te leiden dus bel ons voor een afspraak.

  Bijzonderheden:
  Naam: LE BAQUET
  Casco: Beton
  Opbouw: Grotendeels gemetseld steen + klein deel hout
  Afmetingen: ± 14,05 x 5,04 meter
  Liggeld: ± € 1.781,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: Spruyt Arkenbouw

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Zeeburgerpad 166
  1019 DZ Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 765.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Type woning Woonark
 • Jaar 1994
 • Periode Van 1991 tot en met 2000
 • Oppervlakte 125 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 4
 • Aantal slaapkamers 3
 • Energie

 • Verwarming CV ketel, Gedeeltelijke vloerverwarming
 • Parkeergelegenheid

  Street View

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart