• Vraagprijs € 839.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 839.000,- v.o.n. – Aan het populaire Zijkanaal in landelijk Noord is een bijzondere en degelijk gebouwde woonark beschikbaar gekomen met zeer fraaie ligplaats.

  Een gewilde plek voor wie wel in Amsterdam wil wonen maar toch de rust zoekt. Zijkanaal H weg is een doodlopend weggetje en wordt alleen gebruikt door aanwonenden en hun bezoek.
  Stelt u zich eens voor aan beide zijden uitzicht over het water, ruime tuin met schuur en parkeren voor de deur.
  U woont hier midden in de natuur en toch dichtbij het centrum van de stad. Met uw plezierboot vaart u in no-time op de grachten en over het IJ. De praktische ligging nabij de A8 en A10 maakt dat u snel ‘en route’ bent. Ook het recreatiegebied ‘Twiske’ is in de directe nabijheid.
  De Noorder IJ plas die gebruikt wordt voor allerlei watersport en waar u ook de mogelijkheid heeft om voor uw eigen deur te zwemmen! Oftewel een gewilde plek!.

  De ark met zijn stoere look zowel aan de binnen- als buitenzijde straalt sfeer en comfort uit. De ruime woonkamer in open verbinding met de woonkeuken heeft veel lichtinval door de grote raampartijen waardoor het water naar beide kanten goed zichtbaar is. De keuken voorzien van alle gemakken nodigt uit om heerlijk lang te ‘tafelen’. Naast o.a. een 2-tal ruime slaapkamers, een fijne badkamer is er in de tuin een bijgebouw geschikt voor diverse doeleinden en voorzien van o.a. een badkamer.

  Ook noemen we nog graag even de heerlijke tuin (± 240 m² – inclusief steiger) waar vanuit verschillende zitplekken genoten kan worden. Een plekje in of uit de zon is er altijd wel te vinden! U mag dit uw eigen paradijsje noemen!

  Al met al rustig wonen in Amsterdam… maar kom het vooral met eigen ogen zien en de sfeer proeven.

  Wij staan voor u klaar om u rond te leiden tijdens een bezichtiging.

  Bijzonderheden:
  Naam: CHAUWRHASIA
  Casco: Beton
  Opbouw: Douglas
  Afmetingen: ± 16,20 x 5,50 meter
  Liggeld: Momenteel geen
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: De Blauwe Wimpel

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Zijkanaal H-Weg 58
  1037 RS Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 839.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Jaar 1983
 • Periode Van 1981 tot en met 1990
 • Oppervlakte 140 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Energie

  Parkeergelegenheid

  Street View

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart