• Vraagprijs € 739.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  Aan de immer populaire Spaarne in het al even populaire Haarlem is een ruime en smaakvolle woonark beschikbaar gekomen die wij hier met veel plezier aan u presenteren!

  De Spaarne, meandert van Haarlem tot Spaarndam en was in de vroege middeleeuwen de levensader die Haarlem met de “wereld” verbond. Handel en industrie bloeiden welig dankzij de gunstige ligging van de Spaarne t.o.v. open vaarwater.
  Het dorpje Haarlem van weleer is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige historische stad met een gezellig centrum en een keur aan leuke winkels en horecagelegenheden.
  En dichtbij het centrum aan de fraaie Spaarne ligt deze charmante woonark met vrij uitzicht en ruim terras aan de kopse zijde.
  SANS SOUCI…..haar naam zegt het al…..verkeert in uitstekende conditie, is geheel onderhoudsarm en PROBLEEMLOOS te betrekken. Maar liefst ± 125 m² woongenot verdeeld over twee verdiepingen en met een speels tussenniveau. De ruime lichte woonkamer biedt toegang tot het deels overdekte terras waar u heerlijk kunt genieten van het vrije uitzicht. De stijlvolle ruime open woonkeuken is van alle kookgemakken voorzien.
  De benedenverdieping beschikt over twee slaapkamers waarvan één met ruime inloopkast. Deze is eenvoudig te transformeren naar twee slaapkamers indien gewenst. De strak uitgevoerde badkamer heeft een dubbele douche en dubbele wastafel dus geen “file” in de vroege ochtend!
  We kunnen u nog veel meer vertellen over deze fraaie woonark met haar unieke ligplaats maar we kunnen het u ook laten zien. SANS SOUCI…..zonder probleem. U hoeft alleen maar even te bellen.

  Indeling:
  Boven
  Woonkamer: ± 6,75 x 3,94 m. met laminaatvloer en schuifpui naar terras ± 2,96 x 4,14 m., deels overdekt; open woonkeuken: ± 4 x 3,94 m. met kookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser; toilet: ± 1,25 x 1 m.
  doorloop: ± 4,5 x 1,64 m.
  Tussenniveau
  Hal/entree: ± 3 x 2,20 m. met trap naar boven en beneden.
  Beneden
  Slaapkamer: ± 4 x 3,94 m.; centrale gang: ± 3 x 1,64 m. + 4 x 1,25 m.; technische ruimte deels onder hal/entree: ± 2,5 x 1,30 m. met beperkte stahoogte en opstelling cv-ketel, rioolpomp (ksb) en stellingkast; toilet:
  ± 1,25 x 1 m.; badkamer: ± 2,60 x 2,80 m., geheel betegeld en met dubbele douche; slaapkamer met inloopkast: ± 6,5 x 3,94 m., eenvoudig te transformeren naar twee slaapkamers, stahoogte benedenverdieping ± 2,15 meter.

  Bijzonderheden:
  Naam: SANS SOUCI
  Casco: Beton
  Opbouw: Eternit Slidings
  Afmetingen: ± 18,5 x 4,5 meter
  Liggeld: ± € 706,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: casco: Hercules, opbouw: Het Waterhuys

  Hoogte:
  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Kenmerken

  Adres

  Zuider Buiten Spaarne 33
  2012 AG Haarlem Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 739.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Type woning Watervilla
 • Jaar 2008
 • Oppervlakte 125 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Energie

  Parkeergelegenheid

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart