• Vraagprijs € 299.000,- v.o.n.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 299.000,- v.o.n. – De Binnenkant, één van de mooiste en oudste plekjes van Amsterdam. De Binnenkant ligt aan de rand van het Waalseiland dat in 1634 is aangelegd. Aan de andere zijde van het eiland ligt de Prins Hendrikkade dat in die tijd, geheel logisch, de Buitenkant heette.
  Een uniek historisch stukje Amsterdam met een roemrijk scheepvaartverleden. Het is niet voor niets dat Michiel de Ruyter om de hoek aan de Buitenkant woonde…..
  Op loopafstand vinden we het Centraal Station, de Nieuwmarkt met de Middeleeuwse Waag, het NEMO Science Museum en natuurlijk de Oudeschans met de iconische Montelbaanstoren……

  Een toplocatie dus waar nu een woonschip beschikbaar is gekomen waar nog wel het e.e.a. aan moet gebeuren.
  Het woonschip verkeert in zeer eenvoudige staat van afwerking en heeft een grondige renovatie nodig. In de huidige staat kan er geen financiering worden verkregen.

  De laatste keuring op de werf dateert uit 2011. Hoog tijd dus dat het onderwaterschip een “APK-tje” ondergaat zodat u vanuit een degelijke basis kunt gaan bouwen aan uw eigen droom-woonschip.

  U ziet het wel zitten om deze uitdaging aan te gaan? Kom dan snel kijken!

  (Ter plaatse van de slaapkamer geldt een beperkte stahoogte)

  Indeling:
  Woonkamer/keuken: ± 13,55 x 3 m. met heel veel berging onder gangboorden + entree; berging in voorschip (geen stahoogte); gang: ± 1,80 x 0,80 cm met kastruimte onder gangboord; slaapkamer: ± 3 x 2 m. met bed deels onder achterdek/geen stahoogte; badkamer: ± 2,25 x 1,80 m. met toilet, bad en opstelling rioolpomp en cv ketel.

  Bijzonderheden:
  Naam: HOOP OP WELVAART
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/houten dak
  Afmetingen: ± 16,5 x 3,20 meter
  Liggeld: ± € 1.170,- per jaar (2023)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: Gebouwd te sappemeer

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Binnenkant 9
   1011 BG Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 299.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1927
   Oppervlakte: 50 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel

   Foto's

   Kaart