• Vraagprijs € 229.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 229.000,- v.o.n. – Amsterdam kent zoveel mooie locaties met evenzovele voorzieningen in de directe leefomgeving.
  Eén van die mooie plekjes is De Wittenkade, een rustige woonwijk in een bruisend deel van Amsterdam. Want stelt u zich eens voor: aan de rand van de populaire Staatsliedenbuurt, op loopafstand van het Westerpark, het culturele centrum “Westergasfabriek” en de Spaarndammerbuurt. Maar ook het Haarlemmerplein, Brouwersgracht, Noordermarkt en de Jordaan zijn nabij. Gezellige kroegjes, winkels en culturele evenementen in overvloed in dit leuke en levendige stadsdeel van Amsterdam!

  De woonboot “NIEUWE KOERS” met zonnige ligplaats, is eenvoudig en voorzien van 2 slaapkamers, badkamer en woonkamer inclusief open keuken. De woonboot verdient weliswaar een grondige opknapbeurt, maar de liefhebber ziet z’n kansen schoon. Hier ligt wel een uitdaging, maar eenmaal klaar heeft u een fraai ‘tiny-house’ van ± 35 m2 met een heerlijk terras om buiten te zitten.

  Het onderwaterschip is in 2013 op de helling gekeurd en weer goedgekeurd te water gelaten; uiteraard staat het u vrij het onderwaterschip te laten keuren, waarbij de verkoper garantie geeft voor eventuele noodzakelijke reparaties.

  Vervangen van de huidige woonboot is ook mogelijk. U dient zich aan de regelgeving voor afmetingen aan het vigerende bestemmingsplan te houden. Toetst u daarom zelf bij de gemeente wat u voor ogen hebt.

  Vaart u een nieuwe koers aan de De Wittenkade? Dan ligt hier uw kans!

  Wij maken graag een afspraak op locatie om de mogelijkheden te bespreken, belt u ons?

  Bijzonderheden:
  Naam: NIEUWE KOERS
  Casco: Staal
  Opbouw: Hout
  Afmetingen: ± 11.70 x 3 meter (opbouw).
  Liggeld: ± € 998,- per jaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Onbekend

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  De Wittenkade 78
  1051 AC Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 229.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonboot
  Periode: Van 1906 tot en met 1930
  Jaar: 1910
  Oppervlakte: 35 m2

  Indeling

  Aantal kamers: 3
  Aantal slaapkamers: 2
  Aantal verdiepingen: 1

  Verwarming

  Soort warm water: Geiser (eigendom)

  Foto's

  Kaart