• Vraagprijs € 727.500,- k.k.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 727.500,- k.k. – Aan het zeer geliefde IJsbaanpad mogen wij een fraaie watervilla aanbieden met spectaculair uitzicht over de Schinkel.

  Het IJsbaanpad dankt haar populariteit aan de bijzondere ligging: bij de sluis naar het Nieuwe Meer,
  om de hoek van het Amsterdamse Bos en aan een rustige weg met alleen bestemmingsverkeer. Op loopafstand van openbaar vervoer en nabij de ring A10. Gezellige restaurants en terrasjes vindt u in de buurt van het Stadionplein, evenals de vele winkels voor de dagelijkse boodschappen.
  Recreëren en wonen vallen hier samen op deze unieke locatie. Na de werkdag komt u thuis waar onmiddellijk het vakantiegevoel weer de overhand neemt. Maak een ontspannend tochtje in uw plezierboot naar het Nieuwe Meer of neem een frisse duik in het schonen water van de Schinkel.

  Watervilla AMORANDI is met ± 158 m² zeer ruim te noemen. De diverse niveaus zorgen voor een speelse indeling. De ruimte op de benedenverdieping, thans in gebruik als atelier-kantoor is eenvoudig te transformeren tot zelfstandige woonruimte met eigen toegang. Dat is uitstekend nieuws voor een studerende zoon of dochter!
  Er bestaat de mogelijkheid voor een drijvend terras tussen wal en woonark van ± 34 m² , en de mogelijkheid voor een dakterras! Dat is optimaal genieten van de prachtige omgeving.

  De ligplaats is uitgegeven in eeuwigdurend recht van erfpacht. De canon bedraagt € 9.881,- per jaar op basis van jaarlijkse prijsindexatie.

  Wij maken graag een afspraak voor u.

  Bijzonderheden:
  Naam: AMORANDI
  Casco: Beton
  Opbouw: Redcedar
  Afmetingen: ± 20 x 5 meter.
  Liggeld: ± € 9.881,- canon per jaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, kabel-tv en riool. Geen gas.
  Bouwer: Des Ark Arkenbouw BV.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Ijsbaanpad 94
   1076 CW Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 727.500,- k.k.
   Koopconditie: k.k.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Watervilla, Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1991 tot en met 2000
   Jaar: 1999
   Oppervlakte: 158 m2
   Isolatievormen: Volledig geisoleerd

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 3
   Aantal verdiepingen: 3

   Energie

   Energie klasse: A
   Eind datum: 22 October 2033
   Certificaat nummer: 170.945.108

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart