• Vraagprijs € 549.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 549.000,- v.o.n. –
  De Keizersgracht, de breedste van de drie wereldberoemde grachten in het centrum van Amsterdam, is een gracht van grandeur en majestueuze panden. Een gracht vol historie en verfijnde architectuur. En ook de gracht waar woonschip ORION II op een zeer fraaie locatie ligt afgemeerd.

  De Keizersgracht, zeker het deel nabij de Brouwersgracht, is een geliefd deel van de oude binnenstad van Amsterdam. Omsloten door de gezellige Jordaan met de Noordermarkt, de populaire Haarlemmerstraat en het Damrak. Het Centraal Station ligt op loopafstand en veel, heel veel oergezellige restaurants en cafés in de directe omgeving.

  En hier aan de zonnige zijde van de Keizersgracht mogen wij met trots dit aantrekkelijke woonschip aanbieden. De “ORION II” gebouwd in 1906 maar heeft uiteraard de afgelopen jaren een upgrade gekregen om te volstaan aan de modernere maatstaven van deze tijd.
  Na binnenkomst valt direct het lichtinval op door de vele raampartijen. Het grote dakraam geeft het een ruimtelijk gevoel. Daarnaast een robuuste houten vloer in combinatie met een witte kleurstijl. De efficiënt ingedeelde keuken met vrijstaand fornuis staat in open verbinding met de woonkamer. De woonkamer is voorzien van vaste banken. Daarnaast zijn er nog een tweetal slaapkamers met vaste bedden, een separaat gastentoilet en uiteraard een badkamer voorzien van ligbad aanwezig.
  Er is efficiënt met de ruimtes en rondingen van het schip omgegaan, onder het gangboord zijn bijvoorbeeld diverse kasten op maat gemaakt.
  Het onderwaterschip is in 2023 voor het laatst gekeurd en weer spic & span te water gelaten.
  Uiteraard noemen we nog even dat er buiten op het dek ruim voldoende gelegenheid is om een heerlijke zit te creëren.

  Al met al een prachtig schip met fraai dakterras op een top locatie!. Ben u net zo enthousiast als wij, dan maken we graag een afspraak voor bezichtiging.

  Bijzonderheden:
  Naam: ORION II
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 15 x 4 meter (opbouw)
  Liggeld: ± € 1.274,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: Scheepswerf Bessers & Co

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Keizersgracht 69
   1015 CE Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 549.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1906
   Oppervlakte: 49 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, WOOD_STOVE

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart