• Vraagprijs € 179.000,- k.k.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 179.000,- k.k. – Genieten van de oer-Hollandse wolkenluchten, voorbijvarende bootjes en eindeloos uitzicht over het Alkmaardermeer…..de zon zien opkomen en ondergaan, de warme rode avondgloed en de eerste schitteringen over het water in de vroege ochtend, de wisselende seizoenen als een “tableau vivant” aan u voorbij zien trekken…….
  Nee, dit is niet te mooi om waar te zijn maar de realiteit in het prachtige Noord-Hollandse dorp Akersloot!!
  Volop recreatiegelegenheden bevinden zich aan het Uitgeester en Alkmaardermeer. Langs de oevers is het goed toeven…werp een hengeltje uit, ga eens weide- en watervogels spotten vanuit de vogelhut of maak een heerlijke wandeling door het polderlandschap.
  Op deze fenomenale locatie ligt een woonark die wij mogen aanbieden, inclusief het spectaculaire uitzicht!
  Toegegeven, de ark is gedateerd en zal gerenoveerd moeten worden tot een eigentijdse waterwoning die voldoet aan de huidige standaard. Maar eenmaal klaar hoeft u nooit meer op vakantie!

  De woonkamer beschikt over grote raampartijen en een schuifpui naar het terras aan de kopse zijde.
  Verder zijn er twee slaapkamers een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel en een dichte keuken. Laat uw fantasie de vrije loop en bedenk welke indeling en inrichting u het best zou passen.

  Het waterkavel wordt in erfpacht uitgegeven door het recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer voor 35 jaar en kan op verzoek verlengd worden. De canon bedraagt ± € 3.000,- per jaar.

  Bent u er klaar voor? Komt u genieten van het uitzicht? De potentie op deze prachtige plek ontdekken? Bel ons dan gerust.

  Bijzonderheden:
  Naam: SJERY
  Casco: Beton
  Opbouw: Kunststof bekleding
  Afmetingen: ± 13,10 x 4 meter
  Liggeld: ± € 3.000,- per jaar (erfpacht canon)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas en water.
  Bouwer: Onbekend

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   'T Stet 6
   1921 BT Akersloot Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 179.000,- k.k.
   Koopconditie: k.k.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1960 tot en met 1970
   Jaar: 1970
   Oppervlakte: 49 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart