• Vraagprijs € 549.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 549.000,- v.o.n. – Op een unieke locatie, in de populaire Staatsliedenbuurt in Stadsdeel West bieden wij deze mooie woonark aan. Gelegen in een plantsoen aan de groen omzoomde Visseringstraat met uitzicht op molen “De Otter”, de oudste werkende houtzaagmolen ter wereld!

  Er is geen doorgaand vaarverkeer in het Oostelijk Marktkanaal waaraan de ark ligt, dus ideaal om te zwemmen, kanoën, vissen of schaatsen. Aan de overkant komt de nieuwe Eco wijk “Markt Kwartier West ” met tegenover de ark wederom uitzicht op een plantsoen. Deze wijk wordt gebouwd rondom de Centrale Markthal, een rijksmonument.

  Een zeer unieke locatie want op loopafstand ligt de Jordaan en het Hugo de Groot plein met diverse winkels, restaurants, supermarkten en gezellige cafés. Ook treft u nabij, scholen (basis- en voortgezet) en is er een uitstekend openbaar vervoer naar zowel Amsterdam Centraal als ook Amsterdam Sloterdijk. Het altijd bruisende Westerpark maar ook de A10 (ringweg) is heel eenvoudig te bereiken.

  En hier….op deze prachtige maar toch heel rustige plek…..bieden wij deze waterwoning aan. Na binnenkomst via de fraaie entree gaan we naar links alwaar we in de ruim bemeten woonkamer komen met een prachtige vloer. Door de royale raampartijen kunt u genieten van het uitzicht en via de openslaande deuren bereikt u het ruime terras aan de kopse zijde. Hier kunt u menige uurtjes in de zon doorbrengen. Tevens is er aan de lange zijde van de woonark nog een terras wat tot op heden gedoogd is.

  De halfopen keuken volstaat maar kan eventueel een moderne upgrade gebruiken. Via de entree rechts komt u in de hal die naar de twee slaapkamers leidt. De masterbedroom is voorzien van een ruim bemeten badkamer maar ook de kleinere slaapkamer beschikt over een eigen douche en toilet. De voorbereidingen zijn hier gedaan, de materialen liggen er……voor een handige klusser makkelijk te klaren. De slaapkamers zijn voorzien van schuifpui of openslaande deuren om zo het buiten gevoel naar binnen te halen. De woonark is grotendeels af maar kan op sommige punten nog gefinetuned worden.

  Kortom……een echte toplocatie in een bruisend deel van Amsterdam midden in het groen! Het bestaat! We maken graag een afspraak voor bezichtiging.

  Bijzonderheden:
  Naam: VINKEVEEN 221 (ORKA)
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat
  Afmetingen: ± 15 x 6 meter (casco)
  Liggeld: € 1.624,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Visseringstraat 26
   1051 KJ Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 549.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1960 tot en met 1970
   Jaar: 1970
   Oppervlakte: 95 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: G
   Eind datum: 9 juli 2034
   Certificaat nummer: 617.560.470

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, Gedeeltelijke vloerverwarming
   Soort warm water: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart