• Vraagprijs € 489.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 489.000,- v.o.n. – Het Cruquiusgebied is de laatste jaren ontwikkeld van een industrieterrein naar een aangenaam woon- en werkgebied. Het gebied heeft een gunstige ligging. Het prachtige Flevopark in de nabijheid, de gezellige Indische buurt met de vele restaurants en cafés en maar ook de weidse wateren richting het IJ en het Amsterdam-Rijnkanaal. En als we in tegenovergestelde richting kijken, zien we op loopafstand het centrum liggen.

  De Dappermarkt en brouwerij “t IJ” treft u op loopafstand en als u de beroemde eeuwenoude stellingmolen de Gooyer in het zicht hebt, weet u dat u weer thuis bent. Thuis op deze heerlijke plek, thuis in deze woonark die hier beschikbaar is gekomen.

  De woonark is breed en de grote raampartijen versterken het gevoel. Een unieke woonark met diverse speelse accenten. De woonkamer is in L-vorm met aansluitend een half-open keuken voorzien van alle gemakken en een zeer ruim werkblad. Een ruime slaapkamer staat in open verbinding met de badkamer. Ook de badkamer kunnen we gerust speels noemen qua kleuraccenten; het ligbad is voorzien van rode mozaïeksteentjes ter afwerking. Uiteraard zal het niet ieders smaak zijn en verdient de woonark wellicht her en der een upgrade. Maar een liefhebber ziet hier zijn kans schoon om dit naar eigen smaak verder aan te pakken en in te richten.

  Tussen de wal en de woonark beschikt u over veel buitenruimte met diverse sits op een zeer ruim en zonnig hardhouten terras. Ook aan de waterzijde is er de mogelijkheid om naast een frisse duik heerlijk te loungen op het terras.

  Bent u enthousiast, ziet u mogelijkheden?

  Wij verwelkomen u graag om u rond te leiden dus bel ons voor een afspraak

  Bijzonderheden:
  Naam: AQUARIUS
  Casco: Beton
  Opbouw: Hout/beplating
  Afmetingen: ± 12,60 x 6,30 meter (opbouw)
  Liggeld: ± € 2.354,- per jaar (2023)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, riool en gas.
  Bouwer: De Blauwe Wimpel

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Zeeburgerpad 165
   1019 DZ Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 489.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1960 tot en met 1970
   Jaar: 1969
   Oppervlakte: 77 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Energie

   Energie klasse: D
   Eind datum: 21 April 2034
   Certificaat nummer: 947.901.358

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart