• Vraagprijs € 1.150.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 1.150.000,- v.o.n. – Het Zeeburgereiland is een stukje Amsterdam dat in de laatste decennia een drastische verandering heeft doorgemaakt. Van één van de laatste “rafelrandjes” van de stad getransformeerd naar een aantrekkelijke woonwijk met eigentijdse voorzieningen. Waar vroeger de vrijheidsidealen van de hippie-cultuur hoogtij vierden, zijn nu hippe stadswijken ontstaan waar nog wel ruimte is voor “Vrije’-ruimte initiatieven”.

  De woonboten die hier aan de Zuider IJdijk lagen, zijn tijdelijk verplaatst geweest in afwachting van de bouw van fraaie nieuwe steigers met privé entree en eigen berging. Nu deze werkzaamheden zijn voltooid, hebben de woonboten hun oorspronkelijke ligplaats weer ingenomen en het mag gezegd…..het is het wachten waard geweest!

  Aan één van deze nieuwe steigers ligt een bijzondere watervilla die wij te koop mogen aanbieden.
  In 2020 door ABC Arkenbouw zeer hoogwaardig en energieneutraal gebouwd, gasloos en voorzien van warmtepomp en 26 zonnepanelen. In de gehele watervilla is vloerverwarming aanwezig en zonwering geschiedt door grote schuifpanelen die elektrisch bedienbaar zijn. In de opbouw is een staalconstructie aangebracht.

  De grote schuifpuien in de woonkamer bieden een spectaculair uitzicht over het Binnen-IJ.
  Het strategisch geplaatste design bad (uitzicht!) en de zwevende haard zijn ware eyecatchers…..
  Tevens bevindt zich op deze verdieping de centraal geplaatste zeer luxe, in zwart uitgevoerde keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de eetkamer is het riante terras te bereiken met voldoende ruimte voor een lounge set en eetgelegenheid. Hier kunt u optimaal genieten van het waterleven als u een keer niet met de plezierboot erop uit wil trekken. Dat wordt lastig kiezen want de vaarmogelijkheden in dit gebied zijn eindeloos.

  Op de benedenverdieping bevinden twee ruime slaapkamers waarvan één met zeer fraaie grote inloopdouche. Tevens een centraal gelegen kamer met keukenunit, badkamer met douche, toilet, urinoir en wastafel. Op deze verdieping bevinden zich ook de technische ruimten en de berging.

  Wij zien hier een high-tech luxe uitgevoerde watervilla met ± 150 m² woonoppervlakte op een prachtige locatie aan de waterrijke zijde van de stad!
  Wij leiden u graag rond dus bel ons om een afspraak te maken.

  Bijzonderheden:
  Naam: ZWART
  Casco: Beton
  Opbouw: Aluminium composietplaat.
  Afmetingen: ± 18.50 x 5.40 / 13.50 x 5.40 meter (opbouw)
  Liggeld: € 1.328,- per jaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv, riool en glasvezel.
  Bouwer: ABC Arkenbouw
  Bouwjaar: 2020

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Zuider Ijdijk 113
   1095 KN Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 1.150.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Watervilla
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Na 2010
   Jaar: 2020
   Oppervlakte: 150 m2
   Dak materiaal: Kunststof
   Dak type: Platdak
   Raam type: ALUMINIUM
   Isolatievormen: Volledig geisoleerd, Dubbelglas

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 2

   Energie

   Energie klasse: A++
   Eind datum: 20 September 2033
   Certificaat nummer: 802.743.493

   Verwarming

   Verwarming: Vloerverwarming, Warmtepomp, HEAT_RECOVERY_SYSTEM

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart