• Vraagprijs € 749.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 749.000,- v.o.n. – De THETIS is een prachtig robuust woonschip aan de Wittenkade, een rustige gracht in de populaire Staatsliedenbuurt. Dit schip is smaakvol ingericht, degelijk ingetimmerd met meerdere comfortabele vertrekken.

  De stuurhut met grote raampartijen heeft een heerlijke bank, is van prachtig hardhout met dubbel glas inclusief radiator. Kortom een fijne plek om even te relaxen onder het genot van een kop koffie, kijkend naar het prachtige originele roer, het frisse groene dak en de eendjes in het water. Ook is er een ingebouwd koelkastje voor een koud glaasje bij een borrel. Dit maakt het plaatje compleet.

  Via de stuurhut kom je in de ruime woonkamer met veel lichtinval door de diverse dakramen. De sfeervolle keuken staat in open verbinding met de woonkamer, en is uiteraard van alle gemakken voorzien.
  Middels een doorloop komen we in de volgende ruimte waar zich de badkamer, een separaat toilet en de was-droogmachine zich bevinden.

  In het vooronder van het schip is de 1e slaapkamer met fraaie ingebouwde kasten en de toegang naar de ruime berging met nooduitgang.
  Onder de stuurhut is de 2e slaapkamer met ook een 2 persoons bed en een riante kastenwand.
  De 3e slaapkamer in het achteronder is heerlijk licht en heeft een royaal ingebouwd 2-persoonsbed en via deze kamer is ook een directe toegang tot de stuurhut.

  Het schip werd in 2019 gerenoveerd en kreeg naast een nieuwe stuurhut, een nieuwe cv ketel, een zeer fraaie eikenhouten vloer, met brede delen van voor tot achter in de boot en in de stuurhut. Ook de stoppenkast met 10 groepen is vernieuwd en er zijn spotjes aangelegd door de hele boot.
  De afwerking van het schip is zowel aan de binnenzijde als buitenzijde goed. Er is goed nagedacht over de praktische indeling van het schip. Zo is er zeer efficiënt met de ruimtes omgegaan en verrassend veel opbergruimte is aanwezig.

  Het prachtige sedumdak, een groene oase voor bijen, vlinders en insecten, is drie jaar geleden aangebracht en heeft een goed isolerende werking. Via de eigen opgang kun je hier genieten van de middag en avondzon.

  Het schip is juni 2024 naar de werf geweest waar het onderwaterschip op de helling is schoongemaakt en behandeld en weer geheel goedgekeurd door de EOC verzekering. Een volgende hellingbeurt is pas nodig in 2031. Iets waar u zich de komende jaren niet mee bezig hoeft te houden.

  De Wittenkade is een knusse buurt met meerdere grote supermarkten. Het Westerpark en de Westergasfabriek zijn op loopafstand. Ook het Haarlemmerplein, de Brouwersgracht, de Noordermarkt en gezellige kroegjes, winkels in de Jordaan zijn nabij en zo ook de vele culturele evenementen in dit leuke en levendige stadsdeel van Amsterdam!

  U zult het er mee eens zijn…..een toplocatie dus!
  Maar het zelf ervaren en er het ultieme gevoel bij krijgen kan natuurlijk door te komen kijken!

  Belt u ons snel voor een afspraak?

  Bijzonderheden:
  Naam: THETIS
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/hout
  Afmetingen: ± 24,77 x 5 meter (casco)
  Liggeld: € 1.176,00 per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   De Wittenkade 75
   1052 AE Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 749.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1929
   Oppervlakte: 105 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 3
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: G
   Eind datum: 21 mei 2034
   Certificaat nummer: 807.611.025

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, Houtkachel
   Soort warm water: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart