• Vraagprijs € 439.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 439.000,- v.o.n. – Leiden, Sleutelstad, Stad van Ontdekkingen, geboorte stad van Rembrandt en Jan Steen. Stad met de oudste universiteit van Nederland, honderden monumenten, vele musea en de bruisende binnenstad.
  En, u weet wel, Leidens ontzet daar jaarlijks gevierd wordt met haring en witbrood ter herinnering aan de dappere weerstand van de Leidenaars tegen het Spaanse leger en de bevrijding daarvan.

  Aan de al even historische Haagweg ligt woonark AMPHORA die wij graag even aan u voorstellen.

  Via de toegangspoort betreden we de ruime tuin/terras waar het goed toeven is na een drukke werkdag. Ruim voldoende gelegenheid voor heerlijke sits en een eetgelegenheid.

  En dan de woonark: al even charmant als degelijk uitgevoerd in split level met drie slaapkamers, strak uitgevoerde moderne badkamer, romantische keuken, fijne inloopkast en, altijd fijn, aparte ruimte voor de wasmachine/droger!
  De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor en veel lichtinval is. De openhaard staat garant voor knusse winteravonden en de airco houdt u ’s zomers koel en s’ winters warm! En dan betreden we via de schuifpui het riante terras met buitenbar en daar vallen we even stil. Wij zien hier een fantastische plek om met vrienden te borrelen, te loungen en te genieten tijdens de aangename zomerse dagen.

  En er is meer…..wat dacht u van een plezierboot, afgemeerd naast de woonark? Stap in de sloep en maak een vaartochtje via de Oude Rijn door Leidens aantrekkelijke binnenstad.

  Wij durven te denken dat u na deze korte introductie AMPHORA persoonlijk wil ontmoeten en dat faciliteren wij graag, dus bel ons!

  Bijzonderheden:
  Naam: AMPHORA
  Casco: Beton
  Opbouw: Eterniet / kunststof
  Afmetingen: ± 16 x 4 meter (split-level)
  Liggeld: ± € 685,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Betona (casco)

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Haagweg 237
   2324 ND Leiden Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 439.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1960 tot en met 1970
   Jaar: 1964
   Oppervlakte: 83 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 3
   Aantal verdiepingen: 3
   Aantal tuinen: 1

   Energie

   Energie klasse: C
   Eind datum: 28 February 2034
   Certificaat nummer: 428.063.949

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, Airconditioning, Openhaard
   Soort warm water: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart