• Vraagprijs € 519.000,- k.k.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 519.000,- k.k. – Binnen het unieke en iconische Sluishuisproject mogen wij een ligplaats in combinatie met een fraai woonschip aanbieden.

  Sluishuis is een architectonisch hoogstandje, gebouwd in het IJ en met uitzicht over het IJ en IJmeer.

  Wonen tussen natuur en stad met het centrum van Amsterdam binnen handbereik maar ook het bruisende leven op Steiger-eiland in IJburg heeft heel veel te bieden!

  Sluishuis ligt in een waterlandschap met eilanden om te ontspannen en met een haven voor aanlegplekken voor plezierbootjes. Langs de 400 meter lange wandelpromenade zijn ligplaatsen voor woonschepen gecreëerd. Eén van die ligplaatsen is nu beschikbaar gekomen en op deze plek zal woonschip KLEINE PLEUN haar bestemming vinden.

  KLEINE PLEUN is in 1905 gebouwd te Dedemsvaart. Geboren als vrachtschip en volledig getransformeerd naar een comfortabele waterwoning met airco voor verwarmen en koelen, 5 zonnepanelen en bovendien volledig gasloos!

  De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer en een gezellige houtkachel. De open keuken heeft een landelijke uitstraling en daar treffen we een bijzondere mozaïekvloer die deze ruimte een mediterrane uitstraling geeft. De badkamer is modern en strak uitgevoerd en beschikt over een ligbad, douche en wastafel. Verder zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. De machinekamer, nu nog voorzien van een motor, zou omgebouwd kunnen worden tot een extra slaapkamer. En dan is daar nog de stuurhut met een gezellige zit en de garantie op fraai uitzicht!
  KLEINE PLEUN is slim ingedeeld en beschikt over veel bergruimte.

  Zij is klaar voor haar nieuwe toekomst aan het prestigieuze Sluishuisproject en is benieuwd met wie zij die toekomst gaat delen. Bent u de gelukkige? Kom snel kennismaken!

  Bijzonderheden:
  Naam: KLEINE PLEUN
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/hout
  Afmetingen: ± 25 x 5 meter (casco)
  Liggeld: € 3.195,48 per jaar (erfpacht)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon en riool.
  Bouwer: Gebouwd te Dedemsvaart

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Haringbuisdijk 957
   1086 VA Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 519.000,- k.k.
   Koopconditie: k.k.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Tot 1906
   Jaar: 1905
   Oppervlakte: 75 m2
   Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie, Vloer isolatie

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: C
   Eind datum: 4 August 2032
   Certificaat nummer: 723.834.040

   Verwarming

   Verwarming: Elektrische verwarming, WOOD_STOVE

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart