• Vraagprijs € 695.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 695.000,- v.o.n. – De Levantkade ligt aan het populaire KNSM eiland, vernoemd naar de Koninklijke Nederlandse Stoomboot-Maatschappij dat tot 1977 hier was gevestigd.
  In de jaren negentig van de vorige eeuw werd het gebied ontwikkeld tot het geliefde eiland dat het nu is met architectonische hoogstandjes als de Skydome en Emerald Empire.
  Een knap staaltje van transformatie van havengebouwen naar fraaie woonblokken met binnenhoven.
  Bij de herontwikkeling zijn aan de Levantkade 45 ligplaatsen gecreëerd voor woonschepen, herkenbaar als van origine varende schepen. En dat is van grote toegevoegde waarde op een locatie waar de oorsprong in de scheepvaart ligt. Voeg daar aan toe het weidse uitzicht over het water, de verfrissende bries en het gevoel van vrijheid dat kenmerkend is voor het waterwonen.

  Het KNSM eiland met aangrenzend JAVA eiland bieden een keur aan smakelijke en gezellige restaurants/bars maar ook het diverse winkelaanbod maakt deze omgeving heel aantrekkelijk.
  Via de Verbindingsdam bent u in no-time in stadsdeel Oost en via de Jan Scheaferbrug staat u zo in het centrum.

  Geheel in stijl met deze fraaie omgeving ligt woonschip ALPHA, klaar om met een nieuwe eigenaar de toekomst tegemoet te treden. Een aardgasvrije duurzame toekomst om te beginnen, want dit woonschip is uitgerust met een hoogwaardig warmtepompsysteem en beschikt over energielabel A++! Een luxe toekomst ook, want zij is bijzonder smaakvol en fraai ingetimmerd en beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, badkamer, moderne keuken en sfeervolle stuurhut met leuke zit. Daarnaast is er een vierde slaapkamer met eigen badkamer en kitchenette, ideaal voor uw studerende dochter/zoon die de “zoek- een- kamer-stress” aan zich voorbij kan laten gaan.

  Op het dek is zeer veel ruimte voor diverse zit- en eetgelegenheid. Het beschikt over een zonneterras van 11 x 4 meter. Dit is genieten in optima forma tijdens de zwoele zomeravonden met een glaasje gekoeld.

  And last but not least….de periodieke keuring op de werf heeft in 2023 plaatsgevonden waarna ALPHA weer geheel goedgekeurd te water is gelaten.
  Een zorgeloos, smaakvol en instap klaar woonschip op prachtige locatie.

  Wij ontvangen u graag voor de eerste kennismaking.

  Bijzonderheden:
  Naam: ALPHA
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 31,20 x 4,5 meter
  Liggeld: ± € 1.850,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, glasvezel internet/TV en riool
  Bouwer: Gebouwd te Gouderak

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Levantkade 42
   1019 BG Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht onder voorbehoud
   Vraagprijs: € 695.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1915
   Oppervlakte: 108 m2
   Isolatievormen: Dak isolatie

   Indeling

   Aantal kamers: 5
   Aantal slaapkamers: 4
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Energie

   Energie klasse: A++
   Eind datum: 23 september 2031
   Certificaat nummer: 188.837.206

   Verwarming

   Verwarming: Vloerverwarming, Warmtepomp

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart