• Vraagprijs € 379.000,- k.k.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 379.000,- k.k. – LET OP: Het betreft hier een vervangingsobject. De ligplaats in combinatie met de huidige sloopwaardige woonboot kan niet gefinancierd worden.

  Bent u op zoek naar een mooie ligplaats met eigen grond aan “De Nes”, een zijtak van de rivier de Vecht, in het pittoreske Vreeland? Ga dan deze uitdaging aan?

  Omgeven in het landelijke gebied, Gooi- en Vechtstreek en maar slechts 25 autominuten van Amsterdam, Hilversum of Utrecht. Zeer centraal gelegen dus. Met openbaar vervoer via Weesp (trein naar Amsterdam, Schiphol) Breukelen en via metrostation Gaasperplas (Zuid-as). Deze stations zijn allen binnen een kwartier te bereiken.

  Vreeland is omringd door diverse plassen, zoals de Loosdrechtse Plassen en de Kortenhoefse Plas. En er is veel waterrecreatie. Tevens lopen er unieke en prachtige fietsroutes door de nabije dorpen en landerijen. Fietsers kunnen bij Nigtevecht via een hypermoderne fietsbrug het Amsterdam-Rijnkanaal oversteken waardoor er nog meer recreatiemogelijkheden zijn.

  Aan deze zijtak van de Vecht bieden wij een ligplaats met eigen grond ( ± 98 m2) aan. De huidige woonark is sloopwaardig en aan vervanging toe wat mogelijkheden bied om hier uw eigen waterpaleis gericht op uw eigen wensen en comfort te creëren. Gaat u voor een volledig strak uitgevoerde toekomstbestendige ark met high-tech details? … Alle nutsaansluitingen behalve aardgas zijn aanwezig….
  U kunt uw fantasie de vrije loop laten!.

  U dient zich uiteraard aan de regelgeving voor afmetingen te houden, maar een dubbellaagse woonark van ± 18 x 6 meter en met een nokhoogte van 4 meter lijkt haalbaar te zijn. Uiteraard zal e.e.a. getoetst moeten worden bij de betreffende instanties.

  Zoekt u woonoppervlakte op het water? Gaat u de uitdaging aan?

  Bijzonderheden:
  Nutsaansluitingen aanwezig: Elektra, water en riool.
  Liggeld: ± € 13,22 per vierkante meter gebruiksoppervlakte water/grond per jaar exclusief overige objecten op hoogheemraadschap grondgebied (bijvoorbeeld: toegangssteiger, recreatievaartuig indien van toepassing).
  De ligplaats in combinatie met de huidige sloopwaardige woonboot kan niet gefinancierd worden.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Nigtevechtseweg 136
   3633 XX Vreeland Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 379.000,- k.k.
   Koopconditie: k.k.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1960 tot en met 1970
   Jaar: 1960
   Oppervlakte: 49 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Foto's

   Kaart