• Vraagprijs € 795.000,- k.k.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 795.000,- k.k. – Over het prachtige natuur- en watersportgebied rondom Vinkeveen kunnen we kort zijn…..zeilen, zwemmen, duiken, waterskiën, windsurfen, suppen, de vele jachthavens met aanlegplaatsen, restaurants aan het water en als de Hollandse winter eens flink wil uitpakken…….eindeloze schaatstochten over de eindeloze plassen.
  De centrale ligging in de Randstad maakt dit watersportgebied zeer geliefd. De ring van Amsterdam (A-10) ligt op nog geen 10 minuten autorijden en Utrecht op slechts 20 minuten.
  Op deze zeer geliefde locatie is nu een fraaie woonark beschikbaar gekomen met ruime tuin en prachtig bijgebouw en natuurlijk, hoe kan het ook anders, uitzicht, uitzicht, uitzicht!
  De woonark is bijzonder smaakvol en strak uitgevoerd. De woonkamer met rondom grote raampartijen biedt een zee aan licht. Het fraaie balkenplafond staat in mooi contrast met de beton-look wand en de marmeren vloer. De strak uitgevoerde designkeuken is zeer ruim opgezet met veel kastruimte.
  De moderne badkamer, aansluitend aan de master-bedroom, is voorzien van een ligbad, regendouche en wastafelmeubel. Ook hier geldt weer: smaakvol en eigentijds.
  Eén van de twee overige slaapkamers is voorzien van een inloopkast. De hal/entree met vaste kasten en industriële schuifdeur maken het geheel compleet.
  Tot zover de ark, tijd om naar buiten gaan en de rest van dit juweel te ontdekken.

  Via de brede schuifpui in de woonkamer betreden we het riante terras aan de waterzijde met afmeergelegenheid voor een plezierboot. Het terras sluit aan op de tuin waarin zich een zeer degelijk bijgebouw bevindt van ± 30 m², geïsoleerd en verwarmd en voorzien van douche/wc en kitchenette.
  Wij zien hier vele mogelijkheden voor b.v. logés, studerend kind of een fijne werkplek?
  De woonark is uitstekend onderhouden en dat geldt ook voor het “buitengebeuren”. In 2021 is het terrein rondom geheel nieuwe ingericht en is er een nieuwe damwand geplaatst.
  Het prachtige bijgebouw heeft in 2022 het levenslicht gezien waarmee deze Parel aan de Plas geheel voltooid is.
  Tel daarbij op dat water en grond in eigendom is, plus het feit dat u eigenlijk permanent op vakantie bent. Een vakantie die deze zomer nog kan beginnen voor de snelle beslisser.
  Bent u klaar om de zeilen te hijsen? In de plezierboot te stappen? Lekker voor anker gaan op een stil stukje plas? Of gewoon eindeloos te genieten op uw eigen terras?
  Maak dan snel die afspraak met ons.

  Rest ons nog even enkele dienstmededelingen:

  De woonark maakt deel uit van een VVE. De contributie bedraagt ± € 540,- per jaar.
  De bijdrage voor het waternetwerk aan de VVE is ± € 446,- per jaar.
  Momenteel wordt een parkeerplaats gehuurd voor ± € 726,- per jaar.

  Over de waarde van grond/water moet overdrachtsbelasting worden betaald.

  Bijzonderheden:
  Naam: STACEY
  Casco: Beton
  Opbouw: Red cedar
  Afmetingen: ± 18 x 6 meter
  Liggeld: Geen (eigen grond/water)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon en riool
  Bouwer: Gebouwd te Vinkeveen

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Arkenpark De Plashoeve 31
   3645 AG Vinkeveen Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
   Koopconditie: k.k.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1991 tot en met 2000
   Jaar: 1992
   Oppervlakte: 103 m2
   Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 3
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Energie

   Energie klasse: A
   Eind datum: 12 februari 2034
   Certificaat nummer: 513.077.571

   Verwarming

   Combi ketel: true
   Verwarming: CV ketel, Gedeeltelijke vloerverwarming, Houtkachel
   Soort warm water: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart