• Vraagprijs € 479.000,- v.o.n.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 479.000,- v.o.n. – Klaar om verliefd te worden?

  Wij bieden u dit unieke woonschip aan, op een fantastische plek met weids uitzicht over het water richting het pittoreske Spaarndam!! Gelegen aan Zijkanaal C en centraal tussen Haarlem en Amsterdam. Een unieke combinatie van rust en het stadse leven, op nog geen 15 minuten autorijden! Het Spaarne en de Mooie Nel nodigen uit tot genoeglijke vaartochten, maar zittend op het voor- of achterdek met eindeloos uitzicht is het ook heerlijk toeven!

  Dit woonschip Anna Geertrui is altijd met veel liefde bewoond. De ruime woonkeuken heeft een prachtige houten vloer, is lekker licht door de grote dakramen. De woonkamer staat in open verbinding met de woonkeuken en is voorzien van een palletkachel en verhoogde vloer die u aangenaam uitzicht naar buiten biedt. Naast een badkamer zijn er nog een drietal slaapkamers aanwezig, variërend in grootte.

  Het schip is in 2022 grotendeels in de verf gezet. Voorlopig geen omkijken naar!
  En… het onderwaterschip is in maart 2019 gekeurd en daar waar nodig gerepareerd. Uiteraard staat het u vrij om een keuring te laten doen, maar herkeuring is nodig in 2025.

  Wij zien hier een prachtig plaatje voor de natuur- en water liefhebber, én voor de stadsmens die het waterwonen wil ervaren met de stadse voorzieningen binnen handbereik.

  Herkent u zich hierin en wilt u het snel zien? Bel ons voor een afspraak!

  Bijzonderheden:
  Naam: ANNA GEERTRUIDA
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 23 x 4.5 (opbouw).
  Liggeld: € 1.138,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, glasvezel en riool.
  Bouwer: Gebouwd te Leiderdorp
  Bouwjaar: 1902

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Zijkanaal C 14
   2064 KA Spaarndam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 479.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Tot 1906
   Jaar: 1902
   Oppervlakte: 87 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 3
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: E
   Eind datum: 26 June 2033
   Certificaat nummer: 955.319.092

   Verwarming

   Verwarming: Airconditioning

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart