• Vraagprijs € 769.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 769.000,- v.o.n. – Luxe woonark aan het Funenpark in Centrum Oost.

  Een prachtige woonark met hoogwaardige materialen onder architectuur gebouwd, waar stijl, kwaliteit en comfort samenkomen. Deze woonark biedt een oase van rust en ruimte in de bruisende stad, met een schilderachtig uitzicht op stellingmolen De Gooijer. De ontwikkelingen op het gebied van gemengd wonen en werken en alle voorzieningen in de directe omgeving zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving. Vele restaurants en cafés, en ook Artis, zijn in de buurt terwijl de wateren richting het IJ en de Amsterdamse grachten u uitnodigen. De Dappermarkt treft u op loopafstand. Gunstig gelegen nabij het centrum en toch niet ver van de ringweg A10.
  Betreed de ruime en sfeervolle zonovergoten living, met veel raampartijen aan de waterzijde, in open verbinding naar de moderne keuken die maximaal gebruiksvriendelijk is ingericht. De fraaie deuren verlopen in de kleuren van een Curaçaose zonsondergang, wat zorgt voor een warm gevoel.

  Geniet van de zonnige ruimte met de lichte parketvloeren. Er is een overvloed aan ingebouwde kasten en een royale berging. Deze zijn met veel vakmanschap en zorg in het geheel opgenomen, waardoor er opvallend veel opbergruimte is zonder dat dit afbreuk doet aan de ruimtelijkheid. De woonark is altijd met grote aandacht onderhouden en het buitenschilderwerk verkeert in uitstekende conditie, wat de duurzaamheid van deze woonark extra onderstreept.

  Met een woonoppervlakte van bijna ± 100 m2 biedt deze woonark, naast de living, royaal plaats aan een ruime slaapkamer en een flinke tweede slaapkamer die uitstekend dienst kan doen als werkruimte.

  Laat deze bijzondere kans niet aan u voorbijgaan dus laat ons snel weten wanneer u wilt komen kijken.

  Bijzonderheden:
  Naam: WOEPY
  Casco: Beton
  Afmetingen: ± 20 x 5.20 meter (casco)
  Liggeld: € 1.742,30 per jaar
  Nutsvoorzieningen: Water, elektra, riool, gas, kabel-tv en telefoon.
  Bouwer: Kamp te Diemen.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Cruquiuskade 18
   1018 AP Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 769.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1971 tot en met 1980
   Jaar: 1976
   Oppervlakte: 96 m2
   Isolatievormen: Volledig geisoleerd, Dubbelglas

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: C
   Eind datum: 7 February 2034
   Certificaat nummer: 420.680.561

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, Gedeeltelijke vloerverwarming
   Soort warm water: CV ketel

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart