• Vraagprijs € 459.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 459.000,- v.o.n. – De Schellingwouderdijk blijft tot de verbeelding spreken. Onderdeel van de Waterlandse Zeedijk en vernoemd naar het dorp Schellingwoude (nu onderdeel van stadsdeel Noord) dat zich in lintbebouwing met fraaie huizen langs de dijk uitstrekt. De omgeving is landelijk, groen, water en uitzicht! Dat is wat dit gebied zo populair maakt. Loop eens over de dijk met de wind in de haren terwijl de Hollandse wolkenluchten voorbij drijven en proef het vrije gevoel dat zo kenmerkend is voor deze plek. Hier, aan de dijk, met uitzicht over het Binnen-IJ, ligt het fraaie woonschip NOOIT GEDACHT, klaar om een nieuwe eigenaar te ontvangen.
  Het woonschip is zeer goed onderhouden en prachtig ingetimmerd. Opvallend is de fraaie trap met ingebouwde kasten en de strakke designkeuken. Naast de lichte woonkamer biedt de zeer ruime stuurhut ook nog plaats voor een gezellige zit en eettafel. Onder de stuurhut bevindt zich een ruime berging. In het achterschip bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met veel vaste kasten en vast tweepersoonsbed. Een tweede slaapkamer bevindt zich in het voorschip. De badkamer is mooi en strak betegeld evenals het separate toilet.
  De ramen zijn voorzien van isolatieglas (op de patrijspoorten na) en er zijn 9 zonnepanelen aanwezig (2023). Op het dek is voldoende ruimte om te relaxen en te genieten van het uitzicht over het water terwijl het gevoel u bekruipt….dit had ik NOOIT GEDACHT, wonen op deze fantastische plek……..
  En we hebben nog meer goed nieuws….in 2022 is woonschip NOOIT GEDACHT op de werf geweest voor een keuring en weer pico bello te water gelaten.
  Een zorgeloos en compleet plaatje op een heerlijke vrije locatie!
  Wij verwelkomen u graag, hier op de dijk dus maak snel een afspraak.

  Bijzonderheden:
  Naam: NOOIT GEDACHT
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 25,19 x 4,28 meter
  Liggeld: ± € 1.206,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool
  Bouwer: Scheepswerf De Dageraad te Woubrugge

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Schellingwouderdijk 314
   1023 NM Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht onder voorbehoud
   Vraagprijs: € 459.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1922
   Oppervlakte: 66 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Energie

   Energie klasse: G
   Eind datum: 1 November 2033
   Certificaat nummer: 455.305.286

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, WOOD_STOVE

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart