• Vraagprijs € 599.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 599.000,- v.o.n. – Fraai gelijnde woonboot te koop aan de zonnige zijde van het Singel!!

  Unieke kans, uw eigen vrijstaande woning, gelegen in de Singelgracht omringt door statige grachtenpanden, (gesitueerd tussen de oude binnenstad en de Jordaan, met diverse café’s, restaurants en karakteristiek winkelaanbod. De Haarlemmerdijk, de Noorder- en Westermarkt liggen op loopafstand. Evenals het Westerpark dat ook eenvoudig te voet te bereiken is, ideaal voor de sportieveling. Het Centraal Station is slechts enkele minuten fietsen of lopen. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

  Het schip is zeer verfijnd en smaakvol afgewerkt. Na binnenkomst valt direct het ruimtelijke gevoel op, vele patrijspoorten in combinatie met dakramen zorgen voor een prachtig lichtinval. De stoere keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft zowel een landelijke als een nautische “touch” door o.a. het betonnen werkblad, de speciale keukengrepen. De keuken is voorzien van alle gemakken denk u bijvoorbeeld aan een vrijstaand 5-pits fornuis

  De woonkamer is sfeervol te noemen. De fraai gevormde houtkachel valt direct op. Ook hier weer strakke afwerking in combinatie met een warme en stijlvolle kleurstelling. Ook de badkamer is zeer verzorgd; een ruime inloopdouche en voldoende kastruimte. De vloeren en wanden zijn volledig betegeld. De slaapkamer in het voorschip is voorzien van diverse inbouwspots maar ook vaste kasten.

  Graag noemen we nog even dat door het hele schip een mooie houten betimmering is aangebracht, een nieuwe pvc vloer en alles zeer hoogwaardig is afgewerkt.

  Het woonschip verkeert in uitstekende staat van onderhoud. In 2021 heeft de laatste werfgang plaatsgevonden en in 2022 is het gehele schip opnieuw geschilderd. Iets waar u zich zeker de komende jaren niet druk over hoeft te maken!

  Het dek biedt buitenruimte waar u kunt genieten van het bruisende stadsleven en heeft u een prachtig uitzicht over één van de mooiste grachten van Amsterdam. De combinatie van dit luxe woonschip en de historische ligplaats is zeer bijzonder te noemen en straalt koninklijke allure uit!

  Wij maken graag een afspraak om u dit unieke waterpaleis te laten zien!

  Bijzonderheden:
  Naam: GWENDOLYN
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal
  Afmetingen: ± 21.31 x 4.57 meter
  Liggeld: € 1.303,40 per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv, riool en gas (alleen voor koken), verwarming is elektrische/hete lucht.

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Singel 54
   1015 AB Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 599.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonboot
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1910
   Oppervlakte: 63 m2
   Isolatievormen: Gedeeltelijk dubbelglas

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: G
   Eind datum: 6 November 2033
   Certificaat nummer: 295.586.850

   Verwarming

   Verwarming: Hete lucht verwarming, Elektrische verwarming, WOOD_STOVE
   Soort warm water: Elektrische boiler (eigendom)

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart