• Vraagprijs € 469.000,- v.o.n.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 469.000,- v.o.n. – In de gezellige en bruisende universiteitsstad leiden bieden wij deze speels ingedeelde split-level woonark te koop aan. Een heerlijke plek, op een rustige woonlocatie met prachtig uitzicht over het water. De woonark ligt in het water van de Zijlsingel, een zijtak van de Nieuwe Rijn en kijkt uit op de lommerrijke oever van de historische begraafplaats ‘Groenesteeg’.

  Leiden is een bruisende stad van cultuur met de vele hofjes in de historische binnenstad. Leiden is bekend om de universiteiten, musea zoals Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en Museum van Volkenkunde, tal aan historische gebouwen en meer dan 650 winkels, een breed aanbod aan supermarkten en talloze sportvoorzieningen. Uiteraard is Leiden ook bekend om de vele grachten. Wist u dat Leiden na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten heeft stromen?
  Wij begrijpen wel waarom deze stad al eeuwen populair is…….

  Deze verzorgde woonark ligt rustig maar toch centraal. Het centrum is gemakkelijk te voet of op de fiets te bereiken. En via de diverse uitvalswegen bent u snel op weg naar Schiphol of grote steden als Amsterdam of Den Haag. Parkeren kunt u voor de deur langs de openbare weg.

  De gezellige woonark heeft een ruime woonkamer met open keuken. Door de vele raampartijen en een prachtiger erker komt veel daglicht naar binnen. Er ligt een mooie Larix houten vloer en de fraaie gaskachel is sfeer verhogend tijdens de wat koudere maanden van het jaar. Aangrenzend aan de woonkamer is een ruim terras om te kunnen genieten van al het moois wat voorbij komt. Door deze waterbeleving heeft u al snel een vakantiegevoel! Het is mogelijk om een deel van de woonkamer op te delen naar een aparte ruimte geschikt voor werkruimte/kantoor. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken te vinden en voorzien van alle gemakken. Een ruime eetkeuken om uren lang heerlijk te kunnen tafelen.
  Beneden vinden we de gerenoveerde badkamer met mooi tegelwerk en een tweetal slaapkamers. De zeer ruime berging is via één van de slaapkamers te bereiken. De ruimtes beneden zijn optimaal benut!

  Uiteraard is er de mogelijkheid om een plezierbootje af te meren…. even op een mooie zomerse avond een ijsje halen in het centrum? ….Maar ook de Kagerplas is binnen een halfuur vaarafstand bereikbaar!

  Hebben wij uw interesse gewekt? Bel ons dan snel voor een afspraak.

  Bijzonderheden:
  Naam: Ongenoemd
  Casco: Beton
  Opbouw: Kunststof rabatdelen.
  Afmetingen: ± 15 x 6 meter (split-level).
  Liggeld: € 725,- per jaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon en riool.
  Bouwer: Hercules Hardenberg (casco).

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Zijlsingel 77
   2315 KH Leiden Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 469.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 2001 tot en met 2010
   Jaar: 2003
   Oppervlakte: 119 m2
   Isolatievormen: Dubbelglas

   Indeling

   Aantal kamers: 4
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1

   Energie

   Energie klasse: E
   Eind datum: 7 November 2033
   Certificaat nummer: 973.451.932

   Verwarming

   Verwarming: CV ketel, Gaskachel
   Soort warm water: CV ketel, Elektrische boiler (eigendom)

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart