• Vraagprijs € 439.000,- v.o.n.
 • Verkocht

  Omschrijving

  € 439.000,- v.o.n. – Ruime ligplaats op toplocatie in combinatie met woonschip met potentie is nu beschikbaar.

  De Keizersgracht, zeker het deel nabij de Brouwersgracht, is een geliefd deel van de oude binnenstad van Amsterdam. Omsloten door de gezellige Jordaan met de Noordermarkt, de populaire Haarlemmerstraat en het Damrak. Het Centraal Station ligt op loopafstand en veel, heel veel oergezellige restaurants en cafés in de directe omgeving.
  Op deze zeer fraaie locatie mogen wij een woonschip aanbieden met een zeer ruime ligplaats.
  Woonschip SASKIA is oud, gedateerd en dient grondig gerenoveerd te worden alhoewel zij in de huidige staat wel bewoonbaar is. Zij biedt potentie om na een fikse verbouwing/renovatie getransformeerd te worden tot een fijne waterwoning met ± 50 m² woonoppervlakte. En, niet onbelangrijk, het dek beschikt over een heerlijk terras! Dat is genieten tijdens de zwoele zomeravonden als de ondergaande zon de historische grachtenpanden in een gouden gloed zet.

  Het woonschip beschikt thans over een woonkamer met open keuken, tussenruimte inclusief douche/toilet, slaapkamer in achterschip met beperkte stahoogte en berging.

  Het onderwaterschip kan uiteraard op de werf gekeurd worden zodat u verzekerd bent van een solide basis waarop u uw renovatieplannen kunt waarmaken.

  Overweegt u toch vervanging? Op deze locatie mag een woonschip afgemeerd worden van
  ± 25 x 5 x 2,5 meter of een woonvaartuig van ± 22,5 x 5 x 2,5 meter. Dat moet uiteraard wel getoetst worden bij het betreffende stadsdeel.

  Kortom, een unieke gelegenheid om uw eigen waterwoning geheel naar wens vorm te geven.
  Verbouwen of vervangen? Kom snel langs en laat u inspireren en de mogelijkheden op u inwerken.

  Het is niet mogelijk een hypothecaire financiering te verkrijgen op het woonschip in de huidige staat omdat er geen vlakrapport aanwezig is. Er is wel sprake van een cascogarantie waarbij verkoper garant staat voor de uitvoering van de door de verzekering noodzakelijk geachte reparaties n.a.v. de werfkeuring. Na deze keuring/reparaties is een hypothecaire financiering wel mogelijk.

  Bijzonderheden:
  Naam: SASKIA
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/hout
  Afmetingen: ± 13,80 x 3,10 meter (opbouw)
  Liggeld: ± € 1.150,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
  Bouwer: Scheepswerf Fikkers te Muntendam

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Keizersgracht 79
   1015 CE Amsterdam Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Verkocht
   Vraagprijs: € 439.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonschip
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1906 tot en met 1930
   Jaar: 1922
   Oppervlakte: 50 m2

   Indeling

   Aantal kamers: 2
   Aantal slaapkamers: 1
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1

   Foto's

   Kaart