• Vraagprijs € 299.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 299.000,- v.o.n. – Charmante en verzorgde woonark in de kop van Noord Holland!

  Op zoek naar een bijzonder plek om te wonen? …Voor de rustzoeker die van water houdt?
  In het prachtige polderlandschap van de Wieringermeer bieden wij deze verzorgde woonark in Slootdorp aan.

  Slootdorp ligt in de polder Wieringermeer dat behoort tot gemeente Hollands Kroon. Het is het oudste dorp (1930) in de Zuiderzeepolder. De rijksweg A7 of de provinciale weg naar Alkmaar zijn gemakkelijk bereikbaar. De dagelijkse boodschappen kan in Slootdorp worden gehaald. Zoekt u een uitgebreider winkelaanbod dan is Wieringerwerf op fietsafstand. Hier zijn naast supermarkten, ook diverse andere winkelvoorzieningen, basisonderwijs, voorgezet onderwijs en sportverenigingen te vinden.

  De woonark is een combinatie van smaakvol ingericht, eigentijdse elementen, verzorgd en heeft een fantastisch uitzicht over de landerijen. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op hoe licht het is. Grote raampartijen naar zowel de tuin als het water. De keuken in open verbinding met de woonkamer is voorzien van alle gemakken. Terwijl u kookt hoeft u niks te missen van de gezelligheid van uw visite! Er is voldoende ruimte om heerlijk aan tafel te kunnen zitten. Tevens zijn er naast de badkamer met inloopdouche nog een tweetal slaapkamers met vaste kasten te vinden. Ook beschikt de woonark over een inpandige berging die middels een separate toegangsdeur/steiger ook van buitenaf bereikbaar is. Uiteraard kan deze inpandige berging, waar nu de opstelling voor de wasmachine te vinden is, ook omgetoverd worden tot een andere functie, denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een werkruimte, ‘walk-in closet’, extra badkamer ‘en suite’…..

  Dan nemen we u graag even mee naar buiten. Op de wal beschikt u over een heerlijke ruime tuin van maar liefst ± 400 m². Een plekje in de zon is er uiteraard te vinden. In de tuin is een grote schuur/garage van maar liefst ± 55 m2 aanwezig! Extra ruimte waar menigeen zijn hart sneller van gaat kloppen. Een atelier? Klusruimte? Muziekstudio?…. Mogelijkheden genoeg om dit naar eigen wens in te vullen. Naast parkeren in de garage is er ruim parkeergelegenheid voor de deur.

  Aan de waterkant naast de woonark achter de schuur/garage, is nog een ruime oever beschikbaar met een aanlegsteiger voor uw sloep, kano, sup of voor uw privé visplek.

  Graag noemen we ook nog even dat de huidige bewoners recent het schilderwerk grotendeels hebben aangepakt, er geen gas aanwezig is maar zowel verwarming als koken elektrisch is, de groepenkast in 2022 is vernieuwd en er voorbereidingen voor zonnepanelen aanwezig zijn. Door het installeren van ca. 10 zonnepanelen met kwaliteitsverklaring en airconditioning (ruimteverwarming) met buitenunit is al een winst te behalen en zou een energielabel C haalbaar kunnen zijn!.

  Deze charmante woonark biedt de perfecte mix van rust, natuur en comfort en laat je genieten van het idyllische leven aan het water. Wakker worden met een panoramisch uitzicht op het kabbelende water en het omliggende groene landschap.

  Wilt u de locatie eens met eigen ogen aanschouwen? Bel ons snel voor een afspraak.

  Bijzonderheden:
  Naam: Ongenoemd
  Casco: Beton
  Opbouw: Gewolmaniseerd hout
  Afmetingen: ± 16 x 5 meter (casco)
  Liggeld: € 600,- per jaar (schatting) + ± € 2.160,- per jaar voor tuingebruik
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon/wifi en riool.
  Bouwer: Spruyt Arkenbouw

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Neem contact op

  Email:
  info@woonboot.nl
  Kantoor:
  020-4680940

   Kenmerken

   Adres

   Nieuwesluizervaart 11
   1774 PG Slootdorp Open in Google Maps

   Overdracht

   Status: Beschikbaar
   Vraagprijs: € 299.000,- v.o.n.
   Koopconditie: v.o.n.
   Is koop: Ja
   Aanvaarding: In overleg

   Bouw

   Type woonboot: Woonark
   Object soort: Woonhuis
   Woonhuis soort: Woonboot
   Woonhuis type: Vrijstaande woning
   Woonhuis kenmerk: Waterwoning
   Periode: Van 1971 tot en met 1980
   Jaar: 1972
   Oppervlakte: 75 m2
   Dak materiaal: Bitumeneuze dakbedekking
   Dak type: Platdak
   Raam type: WOOD

   Indeling

   Aantal kamers: 3
   Aantal slaapkamers: 2
   Aantal verdiepingen: 1
   Aantal tuinen: 1
   Aantal garages: 1

   Energie

   Energie klasse: G
   Eind datum: 10 juli 2033
   Certificaat nummer: 987.274.004

   Verwarming

   Verwarming: Elektrische verwarming
   Soort warm water: Elektrische boiler (eigendom)

   Parkeergelegenheid

   Aantal garages: 1

   Foto's

   Plattegronden

   Kaart