• Vraagprijs € 575.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  Prachtig gerenoveerde klipperaak BELLEFLEUR is klaar om haar nieuwe eigenaar te ontmoeten!

  Een fantastische kans voor liefhebbers van water en landelijke leven maar die toch in Amsterdam willen wonen.
  De Durgerdammerdijk heeft dit allemaal….in de directe omgeving ligt het Waterland, een prachtig natuurgebied met heerlijke fiets- en wandelroutes. De biologische supermarkt Landmarkt ligt op steenworp afstand. En maak eens een wandeling over de dijk naar Durgerdam of Schellingwoude met de oerhollandse pittoreske dijkhuisjes. Neem een verfrissende duik in het IJmeer of geniet vanaf uw eigen terras op het dek van het uitzicht over het water en de altijd wisselende Hollandse wolkenluchten.
  Woonschip BELLEFLEUR is dit jaar fraai gerenoveerd. Het gehele achterschip is verbouwd, een nieuwe roef is geplaatst, veel schilderwerk is verricht aan binnen- en buitenzijde, diverse technische installaties vervangen/aangepast, nieuwe keuken geplaatst, nieuwe rioolpomp en nieuw tweede toilet.
  Door de slimme indeling en efficiënt ruimtegebruik is er een aangename woonoppervlakte van ± 95 m² ontstaan. Veel vaste kasten bieden ruim voldoende mogelijkheid voor berging.
  Met twee ruime slaapkamers, grote living en fraaie nieuwe keuken is hier een zeer comfortabele waterwoning ontstaan.
  En ook aan het onderwaterschip is gedacht…in juli 2021 is de BELLEFLEUR gekeurd op de werf, heeft ze alle benodigde onderhoud voor de komende jaren gehad en spic & span weer te water gelaten.
  Een klassiek schip met een fris nieuwbouw gevoel en heel veel ruimte waar u zelf invulling aan kunt geven.
  Ze is helemaal klaar voor de toekomst en doet haar naam alle eer aan…..wie plukt deze
  MOOIE BLOEM aan de Durgerdammerdijk en mag zich binnenkort de nieuwe eigenaar noemen?
  U hoeft zich alleen maar bij ons te melden……..

  Indeling:
  Roef/keuken/entree achterschip: 4,90 x 3,65 m. met trap naar slaapkamer achterschip + trap naar woonkamer. Keuken in roef met fraaie vloer, veel licht, prachtige hardhouten deuren. Achterdek: ± 2,20 x 3,50 m.; slaapkamer achterschip: ± 4,80 x 3,90 m. met vast tweepersoonsbed en ± 50% stahoogte, veel berging en ook met ingang via woonkamer, stahoogte voor 50% ± 1,80 m. en voor 50% ± 1,30 m.; toilet: ± 0,80 x 1,40 m.; woonkamer: ± 8,60 x 4,22 m. met veel vaste kasten en haardkachel; slaapkamer voorschip in L vorm: ± 5,40 x 4,50 m. met vast tweepersoonsbed; badkamer in slaapkamer: ± 1,95 x 2,15 m. met toilet en douche eenvoudig afgewerkt; voorschip/entree 2: ± 1,50 x 2,80 m.

  Bijzonderheden:
  Naam: BELLEFLEUR
  Casco: Staal
  Opbouw: Staal/hout
  Afmetingen: ± 24 x 5
  Liggeld: ± € 1.650,- per jaar
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, kabel-tv en riool
  Bouwer: Gebouwd te Zwartsluis

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Kenmerken

  Adres

  Durgerdammerdijk 1011
  1026 CR Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 575.000,- v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouw

 • Type woning Woonschip
 • Jaar 1911
 • Oppervlakte 95 m2
 • Indeling

 • Aantal kamers 3
 • Aantal slaapkamers 2
 • Energie

  Parkeergelegenheid

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart