• Vraagprijs € 295.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 295.000,- v.o.n. – Altijd al gedroomd om te wonen in een Tiny House op het water?

  Deze nieuwe vorm van wonen is nu ook beschikbaar gekomen in de populaire Van Lennepbuurt (Oud-West). Op loopafstand van de grachtengordel, het Vondelpark en de smakelijke Foodhallen. In de buurt zijn talloze restaurants, een bioscoop en verschillende winkels. Deze hippe locatie staat garant voor een grote diversiteit aan winkels en horeca. Ook de bereikbaarheid van verschillende bus- en tramlijnen is goed en met de auto ben je binnen 5 minuten op de ringweg A-10.
  Dit charmante arkje biedt de efficiency van een Tiny House maar is van alle gemakken voorzien. Doordat het ingebouwde opklapbed overdag mooi is weggewerkt in de vaste kastenwand oogt het bijzonder ruim. Via de schuifpui is het buitenterras te bereiken waar je heerlijk kunt genieten van de gezellig reuring in de binnenstad.
  De gehele woonark is voorzien van dubbel glas en dat is mooi meegenomen in deze dure tijden. De prachtige en unieke ligging is het kersje op de taart.

  Enthousiast? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

  Bijzonderheden:
  Naam: AKUNA
  Casco: Beton
  Opbouw: Rabat buitenzijde (red cedar).
  Afmetingen: ± 8.10 x 4 meter (opbouw).
  Liggeld: ± € 637,- per jaar (2022).
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv, telefoon en riool
  Bouwer: Onbekend

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast. Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.

  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Jacob Van Lennepkade 502
  1053 MJ Amsterdam Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 295.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1971 tot en met 1980
  Oppervlakte: 29 m2
  Isolatievormen: Dubbelglas

  Indeling

  Aantal kamers: 1
  Aantal verdiepingen: 1

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart