• Vraagprijs € 1.195.000,- v.o.n.
 • Verkocht onder voorbehoud

  Omschrijving

  € 1.195.000,- v.o.n. – Op één van de populairste woonbootlocaties in de Randstad – de Linie in Velserbroek – bieden wij deze prachtige en ruime watervilla aan! Met ligplaats uiteraard!

  Droomt u van ‘Joie de Vivre’ op het water? Iedere dag het gevoel op vakantie te zijn? Dan zit u goed met deze unieke watervilla afgemeerd op één van de mooiste locaties direct onder de rook van Amsterdam en Haarlem en op fietsafstand van strand en duinen.

  De watervilla met maar liefst 210m2 woonoppervlakte, ligt afgemeerd in zijkanaal B. Een uniek kanaal met een lange bootgeschiedenis dat onderdeel uitmaakt van een fascinerend natuur- en cultuurgebied. Het Landje van Gruijters is een uniek trekvogelgebied en de bunkers en het fort langs het kanaal maken deel uit van de Stelling van Amsterdam (UNESCO Werelderfgoed). Vogelaars kunnen hier hun hart ophalen en kinderen kunnen vrijuit spelen en ravotten. Maar ook is het heerlijk wandelen (met de hond). U zult uzelf elke dag weer verbazen over de prachtige vergezichten!

  Het kanaal zelf kent een actieve bewonersgroep. Eens per jaar is er bijvoorbeeld een kanaalconcert en ook burendag wordt standaard gevierd. Een deel van de kanaalbewoners oriënteert zich op het zeer nabij gelegen Spaarndam dat een actief dorpsleven kent met een dorpsschool, kroeg, galerie, speeltuin en een grote supermarkt. Anderen zoeken meer de anonimiteit en richten zich wat meer op Velserbroek of Haarlem. Aan u de keuze!

  De watervilla zelf ligt wat meer naar het midden van het kanaal afgemeerd waardoor u vanuit de keuken en de ‘master bedroom’ een fantastisch vergezicht op het kanaal hebt. Ook vanuit de overige slaapkamers (4) kijkt u zó het water op. U kunt de meerkoeten, zwanen, futen dagelijks volgen!
  Wat we met trots aanbieden is een moderne, degelijk gebouwde en riant opgezette watervilla. Na binnenkomst in de ruime hal met toilet is er de mogelijkheid naar een apart gedeelte met eigen voorzieningen te gaan. Ideaal voor studerende kinderen, logerende ouders of vrienden die na een gezellige avond niet meer over vervoer naar huis hoeven nadenken. Maar kantoor, atelier of praktijkruimte hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Aan de andere zijde van de entree bevindt zich de ruime living in open verbinding met een heerlijke woonkeuken. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Beneden bevinden zich de slaapkamers en een ruim opgezette en moderne badkamer met o.a. een heerlijk ligbad.

  De watervilla, energielabel A++, is voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en warmtepomp (ook koelen!) wat zorgt voor beheersing van de kosten. Dankzij de vloerverwarming en koeling is het binnenklimaat zowel zomers als in de winter comfortabel.

  In de heerlijke boomrijke tuin is het goed vertoeven. De ruime schuur zal elke klusser doen watertanden. En ook aan de auto is gedacht; er zijn twee parkeerplaatsen direct voor de ark beschikbaar. Even verderop is nog een openbare parkeerplaats.

  Droomt u ook van comfortabel wonen op het water, midden in een natuurgebied maar toch met voorzieningen en uitvalswegen om de hoek? Dan is dit uw kans! We plannen graag een bezichtiging in, neemt u contact met ons op?

  Bijzonderheden:
  Naam: Ongenoemd
  Casco: Beton
  Opbouw: Siberisch Lariks.
  Afmetingen: ± 20 x 6 meter.
  Liggeld: ± € 4.001,39 per jaar (huur water: ±151 m2 en huur grond: ± 544 m2).
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon/internet en riool.
  Bouwer: Hercules B.V. te Hardenberg (casco), Klapwijk Houtbouw te Heeg (opbouw).

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Linie 18
  1991 AT Velserbroek Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Verkocht onder voorbehoud
  Vraagprijs: € 1.195.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Watervilla
  Periode: Van 2001 tot en met 2010
  Jaar: 2005
  Oppervlakte: 210 m2
  Isolatievormen: Volledig geisoleerd

  Indeling

  Aantal kamers: 7
  Aantal slaapkamers: 5
  Aantal verdiepingen: 2
  Aantal tuinen: 1

  Energie

  Energie klasse: A++
  Eind datum: 7 augustus 2032
  Certificaat nummer: 259.751.200

  Verwarming

  Verwarming: Vloerverwarming, Warmtepomp

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart