• Vraagprijs € 679.000,- v.o.n.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 679.000,- v.o.n. – Op een unieke locatie naast het oude dorp Spaarndam bieden wij u deze ruime woonark aan.

  De woonark heeft enerzijds een fraai, wijds uitzicht over het Spaarndamse IJ, anderzijds ligt het aan het Landje van Gruyters, een uniek natuur- en vogelgebied en tegen over de woonark is de plek van scoutinggroep de Zeeverkenners. Met uw eigen plezierbootje maakt u prachtige vaartochten in de omgeving.

  Naast het prachtige zicht heeft de woonark een heerlijke ruime tuin voorzien van diverse opstallen.
  Een fijne plek dichtbij alle voorzieningen, o.a. basisscholen, supermarkten, eetgelegenheden, sportclubs. Even met de fiets naar recreatiegebied Spaarnwoude of , recreatiemeer “De Westbroekerplas”, of het strand, de zee en de duinen!. En….zoekt u de reuring van een grote stad?.. dan is Haarlem nabij. Ook Amsterdam is zeer gemakkelijk en snel te bereiken, zowel via de grote uitvalswegen als via de nabij gelegen treinstations. Kortom hier heb je alles dichtbij.

  Dan even over de woning …een ruime en degelijke woonark van ± 119 m2 gebruiksoppervlakte.
  We nemen u graag even mee door de verschillende ruimtes en beginnen bij een woonkamer in open verbinding met de keuken voorzien van alle gemakken. Daarnaast een tweetal slaapkamers en een badkamer. Maar via zowel een eigen ingang als binnendoor is een aparte ‘afdeling’ voorzien van een woonkamer die omgetoverd kan worden tot een heerlijke slaapkamer of chill-plek voor opgroeiende kinderen te vinden. Tevens is er aan deze zijde van de woonark nog een slaapkamer, een klein eenvoudig keukentje en een badkamer aanwezig…… oftewel ideaal voor studerende kinderen die toch graag zelfstandig willen zijn, logerende ouders of vrienden die na een gezellige avond niet meer over vervoer naar huis hoeven nadenken. Maar kantoor, atelier of praktijkruimte hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

  De tuin mag ook zeker niet ongenoemd worden gelaten. Een ruime tuin van ± 380 m2 met heel veel mogelijkheden…droomt u met ons mee?….moestuin?,… een prieeltje?, …of een vers eitje in de ochtend gelegd door uw eigen kippen? …..De keus is aan u!. In de tuin is al een gezellige “tiny-house” met eigen douche en toilet aanwezig.

  Nog wat highlights van de woning die we extra willen benoemen: …..openslaande deuren naar drijvend terras aan de waterkant, authentieke houtkachels, en maar liefst een ruime berging in het casco van ± 100 m2 (stahoogte: ± 1.19 m.)….

  Op sommige punten kan de woonark naar de huidige maatstaven worden gemoderniseerd maar een handige klusser draait zijn hand hier niet voor om.

  Een woonark, een locatie met vele mogelijkheden! Bent u nieuwsgierig? We maken graag een afspraak voor bezichtiging.

  Bijzonderheden:
  Naam: ALLES IS LICHT
  Casco: Beton
  Opbouw: Eterniet
  Afmetingen: ± 20 x 6 m.
  Liggeld: Momenteel: € 1.400,- totaal per jaar (incl. huur tuin/oever); waarschijnlijk verhoogd voor nieuwe eigenaar.
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, riool en gas middels gastank.
  Bouwer: Geugjes te Broek in Waterland

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.

  Kenmerken

  Adres

  Liniepad 54
  1991 AV Velserbroek Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 679.000,- v.o.n.
  Koopconditie: v.o.n.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Woonark
  Periode: Van 1981 tot en met 1990
  Jaar: 1987
  Oppervlakte: 119 m2
  Isolatievormen: Gedeeltelijk dubbelglas

  Indeling

  Aantal kamers: 5
  Aantal slaapkamers: 4
  Aantal verdiepingen: 1
  Aantal tuinen: 1

  Energie

  Energie klasse: E
  Eind datum: 13 juli 2032
  Certificaat nummer: 875.260.159

  Verwarming

  Verwarming: CV ketel
  Soort warm water: CV ketel

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart