• Vraagprijs € 849.000,- k.k.
 • Beschikbaar

  Omschrijving

  € 849.000,- k.k. – Uitgelezen kans om prachtig landelijk te wonen midden in de Randstad!

  In het prachtige, lommer- en waterrijke Vreeland (gemeente Stichtse Vecht) bieden wij deze fraaie watervilla aan met bijzondere ligplaats aan de Vecht en met eigen grond van ± 225m²! Het uitzicht is aan beide zijden spectaculair….water en weiland….
  Vreeland, gemeente Stichtse Vecht aan de rand van het Gooi, een pittoresk dorp met een gezellige dorpskern waar ieder zich snel thuis voelt. Dit komt onder ander door de tal van festiviteiten die door de betrokken dorpsbewoners worden georganiseerd. Ook heeft Vreeland diverse voorzieningen zoals een buurtsuper, basisschool, buitenschoolse opvang, sportclubs en gezellige horecagelegenheden. Daarnaast voldoende gelegenheid tot waterrecreatie en unieke fiets- en wandelroutes door het dorp en de omgeving.

  Als het ’s winters koud genoeg is, wordt er op de omringende plassen en op de Vecht geschaatst. Hollandser en romantischer kunnen wij het niet bedenken terwijl Amsterdam, Utrecht en Hilversum binnen handbereik liggen!

  Hier, aan de mooie Vecht, ligt een stijlvolle watervilla van 15 x 6 meter dubbellaags, midden in de natuur en toch zo dicht bij de stadse geneugten. De watervilla is goed onderhouden en biedt veel ruimte. Een woonkamer, voorzien van een strakke tegelvloer in combinatie met houten plafond geeft een warme en stijlvolle uitstraling. De raampartijen geven veel lichtinval. Schuifpuien naar het riante terras aan de waterkant creëren helemaal het buitengevoel, een heerlijk duik in het water is natuurlijk zo gedaan. Voor de wat donkere en koude dagen is er een sfeerhaard. De moderne open keuken is voorzien van alle gemakken. Op de bovenverdieping is daarnaast nog een ruime hal met toegang naar de benedenverdieping alwaar we o.a. een drietal in grootte variërende slaapkamers treffen. Tevens een ruime badkamer en een aparte waskamer. De watervilla is aangesloten op alle nutsvoorzieningen; gas middels gastank en graag vermelden we nog even dat de woonark recentelijk nog aan de buitenzijde is geschilderd.

  Afmeren van een plezierboot is toegestaan. Echt een unieke kans om uw droom waar te maken.
  Of het nu lekker op het terras luieren is of er op uit met de fiets, een sloep of te voet: een bijzondere plek in combinatie met een kavel eigen grond! Hebben we uw interesse gewekt? Dan plannen we graag een bezichtiging in.

  Bijzonderheden:
  Naam: HET DRIJFHUIS
  Casco: Beton
  Opbouw: Hout skelet met stucwerk
  Afmetingen: ± 15 x 6 m, 2 verdiepingen
  Liggeld: ± € 1.671,46 per jaar (2023)
  Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, internet, kabel-tv en riool. Gas middels gastank.
  Bouwer: Blauwe Wimpel in Diemen (casco-2015).

  Disclaimer inzake aanbod
  De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
  Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
  Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  Kenmerken

  Adres

  Nigtevechtseweg 170
  3633 XX Vreeland Open in Google Maps

  Overdracht

  Status: Beschikbaar
  Vraagprijs: € 849.000,- k.k.
  Koopconditie: k.k.
  Is koop: Ja
  Aanvaarding: In overleg

  Bouw

  Object soort: Woonhuis
  Woonhuis soort: Woonboot
  Woonhuis type: Vrijstaande woning
  Woonhuis kenmerk: Waterwoning
  Type woning: Watervilla
  Periode: Na 2010
  Jaar: 2015
  Oppervlakte: 126 m2
  Dak materiaal: Bitumeneuze dakbedekking
  Dak type: Platdak
  Isolatievormen: Dak isolatie, Muur isolatie, Dubbelglas

  Indeling

  Aantal kamers: 4
  Aantal slaapkamers: 3
  Aantal verdiepingen: 2
  Aantal tuinen: 1

  Energie

  Energie klasse: A
  Eind datum: 13 april 2023
  Certificaat nummer: 213.770.210

  Verwarming

  Combi ketel: true
  Bouwjaar CV ketel: 2015
  Ketel eigendom: Koop
  Verwarming: CV ketel
  Soort warm water: CV ketel
  Type boiler: Intergas
  Bouwjaar: 2015

  Foto's

  Plattegronden

  Kaart